Ο Δρόμος για την Κόλαση έχει την σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη…της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

0
244

Η πανδημία τους βόλεψε ποικιλοτρόπως…

Ο μαζικός φόβος υποδουλώνει και συσπειρώνει περί την κυβέρνηση, η κουλτούρα καταστολής νομιμοποιημένη εντέχνως στην κοινή συνείδηση, εξυπηρετεί την αυταρχικότητα και τον ολοκληρωτισμό του καθεστώτος  Μωυσή, συνδυάζοντας μοναδικά το τερπνό της χειραγώγησης των πολιτών μέσω της καταστολής και της ενοχοποίησης δια του δόγματος της «ατομικής ευθύνης», με το ωφέλιμο του πλουτισμού για τα δικά τους παιδιά.

Τόσο δικά τους που οι υποψίες για μίζες διαπερνούν την δημόσια σφαίρα…

Στ. Πέτσας: «Αν ακούγαμε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ, θα ήταν πεταμένα λεφτά».

Στ. Γ. Γεραπετρίτης: Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς»

Α. Σκέρτσος: « Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ένα πολυτελές ΕΣΥ, γιατί μετά την πανδημία τι θα τις κάνουμε τόσες ΜΕΘ».

Μ. Βορίδης: «Δεν θα κάνουμε λοκντάουν ακόμη και ας μας το πουν οι ειδικοί. Ο ρόλος της επιτροπής έχει αλλάξει. Πλέον απαντά όταν της τίθενται ερωτήματα». Πέτσας: «Αν ακούγαμε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ, θα ήταν πεταμένα λεφτά».

Δεν τους ξέφυγε η διαχείριση της πανδημίας, επέλεξαν συνειδητά την αδράνεια και προέκριναν χωρίς παρεκκλίσεις την ρήτρα των προεκλογικών συμβολαίων.

Υποβάθμισαν την Δημόσια Υγεία προς όφελος των ιδιωτικών μεγαθηρίων, αύξησαν με νόμο τον αριθμό των παιδιών στις σχολικές αίθουσες γιατί αυτή ήταν η επιταγή των σχολαρχών, αποφάνθηκαν από την αρχή ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάει, άφησαν από την αρχή ανεξέλεγκτη την ροή τουριστών υποκύπτοντας στον εκβιασμό του γερμανικού τουριστικού κολοσσού της TUI και το χειρότερο όλων, είδαν την πανδημική κρίση ως ευκαιρία για το μεγάλο φαγοπότι.

Το αστρονομικό ποσό 13,5 δις ευρώ μοίρασε το σύστημα σε απευθείας αναθέσεις το 18μηνο της πανδημίας, από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, μέσω των δημόσιων συμβάσεων που συνήψε για την αγορά υπηρεσιών, προμηθειών, την κατασκευή έργων και την εκπόνηση μελετών.

Οι περισσότερες σε εταιρίες ημετέρων που δημιουργήθηκαν λίγες μέρες πριν από την …ανάθεση.

Η πανδημία τους βόλεψε ποικιλοτρόπως.

Ο μαζικός φόβος υποδουλώνει και συσπειρώνει περί την κυβέρνηση, η κουλτούρα καταστολής νομιμοποιημένη εντέχνως στην κοινή συνείδηση, εξυπηρετεί την αυταρχικότητα και τον ολοκληρωτισμό του καθεστώτος  Μωυσή, συνδυάζοντας μοναδικά το τερπνό της χειραγώγησης των πολιτών μέσω της καταστολής και της ενοχοποίησης δια του δόγματος της «ατομικής ευθύνης», με το ωφέλιμο του πλουτισμού για τα δικά τους παιδιά. Τόσο δικά τους που οι υποψίες για μίζες διαπερνούν την δημόσια σφαίρα…

Θυσίασαν χιλιάδες ανθρώπους στον βωμό της επικοινωνίας με πρωθυπουργικά  διαγγέλματα που με φόντο το ηλιοβασίλεμα κήρυσσαν το τέλος της πανδημίας.

Ακόμη και τώρα που ο χάρος βγήκε παγανιά, καλλιεργούν την επικίνδυνη προπαγάνδα ότι η πανδημία δεν αφορά τους εμβολιασμένους, προκειμένου να μεταθέσουν την ευθύνη για το έγκλημα τους στους ανεμβολίαστους. Το δόγμα της ατομικής ευθύνης σε παραλλαγή του «μαζί τα φάγαμε».

Μ’ ένα κοινό εθισμένο πλέον στα τηλεοπτικά σκουπίδια και διαποτισμένο με την σκυλοπόπ κουλτούρα, η επιχείρηση διάβρωσης και υποταγής της ελληνικής κοινωνίας έγινε ένα ακόμη ωφέλιμο πρότζεκτ, με πρώτη ύλη τον σανό.

O δρόμος για την κόλαση έχει την σφραγίδα του Κυρ. Μητσοτάκη. Δεν είναι μόνον κοινοί πολιτικοί απατεώνες, είναι αποδεδειγμένα πια κοινοί εγκληματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here