Ο εκβιασμός των Διεφθαρμένων: Γιατί ξαφνικά αυτή η «πρεμούρα» να κλείσουν το Κυπριακό προς όφελος της Τουρκίας;…του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
388

Αντιμετωπίστηκε «μουδιασμένα» από το πολιτικό σύστημα της Κύπρου, η εισβολή του νέο-σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Βλέπετε, και οι μεν, του λεγόμενου «απορριπτικού μετώπου», και οι δε, της «όποιας λύσης», για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ήταν βέβαιοι ότι ο ισλαμο-εθνικιστής ηγέτης της Τουρκίας, δεν θα παραβίαζε το «άβατο» της Αμμοχώστου. Το παράνομο άνοιγμα της περίκλειστης πόλης, είναι ακόμα μία μεγάλη αποτυχία του συστήματος που διοικεί το νησί και το οδηγεί συστηματικά στην καταστροφή.

Κάντε τον κόπο να πάτε πίσω στην ιστορία. Μελετήστε που ήμασταν και που φτάσαμε. Και θα έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για την καταστροφική πορεία που συνεχίζεται και αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Η παράνομη επίσκεψη του Ερντογάν προκάλεσε και φρενίτιδα δηλώσεων για την …ανάγκη να κλείσει το Κυπριακό. Προς όφελος της Τουρκίας φυσικά. Ο άβουλος γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών απαιτεί την πραγματοποίηση της πενταμερούς, όπου η Κυπριακή Δημοκρατία θα υποβιβαστεί σε κοινότητα για να ικανοποιηθεί ο Ερντογάν. Και αυτό, δυστυχώς, το αποδέχεται η Λευκωσία και μαζί της και η Αθήνα. Μέγα λάθος.

Στη συνέχεια, η Κύπρος και η Ελλάδα που βρίσκονται σε καθημερινό εκβιασμό από τα πολεμικά πλοία του Ερντογάν, θα οδηγηθούν σε συνομιλίες -σε Νέο Κραν Μοντανά- για να συμφωνήσουν στην παράδοση της Κύπρου. Ντροπής πράγματα…

Μου έκανε κακή εντύπωση η αντίδραση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για την παράνομη «επίσκεψη»(!) του Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, όταν δεν ασχολείται με τα δικά του εσωτερικά θέματα και προβλήματα και την εκστρατεία διαδοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ανεβαίνει στον άμβωνα, και πετάει μία από τις βαρύγδουπες κουβέντες που εκτοξεύει σαν χρησμούς:

Τι είπε το στόμα του; Μέσες-άκρες ότι αν ξεκινήσουν οι συνομιλίες, θα τερματιστούν οι προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου (προφανώς και της Ελλάδας).

Όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω του έσουρα πολλά, αλλά αφελή δεν τον χαρακτήρισα. Ούτε και τώρα θα το κάνω. Διότι η αφέλεια οδηγεί στην απόλυτη βλακεία.

Ζητά από τον κ. Αναστασιάδη, ότι ακριβώς και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, με τον οποίο στο Κυπριακό είναι «συνεταιράκια»: Να «αυτοκτονήσει».

Του ζητά να πάει σε συνομιλίες με ενεργό τον μόνιμο Τουρκικό εκβιασμό και να υπογράψει τον υποτιθέμενο συμβιβασμό στη βάση του κειμένου του Κραν Μοντανά, που δικαιώνει την Τουρκία σε όλα.

Συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here