Ο επιμένων 9,5 ολόκληρα χρόνια δικαιώνεται τελικά!

0
333

Ο συμπολίτης μας Χαράλαμπου Μαυρομμάτη χαρούμενος και ικανοποιημένος μας ενημέρωσε στις 16/07/2013 τηλεφωνικά την απόφαση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κηφισιάς για την χορήγηση βεβαίωσης χρήσης (γραφεία, ιατρεία κτλ.) επί του διώροφου κτιρίου στη οδό Γεωργαντά 24 στο Ο.Τ. 74 του παραδοσιακού τμήματος της Κηφισιάς!….και μας έστειλε με φαξ το σχετικό έγγραφο της πολεοδομίας στο γραφείο μας.

«Πήρα επιτέλους την άδεια μετά από 9,5 χρόνια ταλαιπωρίας!» φώναξε με ενθουσιασμό ο συμπολίτης μας. Και συνέχισε λέγοντας……δεν κέρδισε ο «Δαυίδ» Χαράλαμπος Μαυρομμάτης τον «Γολιάθ» δήμαρχο Χιωτάκη αλλά η δικαίωση της «υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη», που ανήκει σε όλους τους Πολίτες του Ελληνικού Κράτους, είναι το παράδειγμα Αντίστασης για κάθε έναν συμπολίτη μας εάν δεν θέλει μετά από κάθε ψήφο Εκλογών να τον ονομάζουν «κοψοχέρη»!

Έστω και μετά από 9,5 χρόνια. Προσφυγές, κόντρα προσφυγές, απορρίψεις από το Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και 9,5 χρόνια που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, τέλος εκδόθηκε η απορριπτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, στο οποίο είχε προσφύγει ο Δήμος Κηφισιάς εναντίον της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να χορηγήσει άδεια λειτουργίας της χρήσεως γραφεία (ιατρεία) στο ακίνητο του κ. Μαυρομμάτη, επί της Γεωργαντά 24, στο Κεφαλάρι.

Από το Μάρτιο του 2013 είχε βγει η απόφαση του Εφετείου, μέσα Ιουλίου 2013 κατάφερε να πάρει στα χέρια του το έγγραφο υπογεγραμμένο από τον ίδιο το διευθυντή της Πολεοδομίας, κ. Ηλία Σπυρόπουλο.

Το μόνο που μένει είναι να περάσει και από την Ειδική Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), η οποία έχει μετονομαστεί σε Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για να εξεταστεί αν το κτίριο συνάδει με το παραδοσιακό τμήμα της Κηφισιάς.

Εκεί ο συμπολίτης μας είχε κάποια αμφιβολία γιατί γνώριζε ότι μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Βάρδας, ο οποίος και ξεκίνησε όλη την επιχείρηση εναντίον του Χαράλαμπου Μαυρομμάτη.

Ένα τηλέφωνο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τον καθησύχασε! Ο Αντώνης Βάρδας αντικαταστάθηκε από μέλος του Συμβουλίου έτσι μπορεί ελευθέρα ο κ. Μαυρομμάτης να βγει στην ελεύθερη αγορά προς «άγραν πελατών»! Του ευχόμαστε από καρδίας να βρει ένα καλό ενοικιαστή ύστερα από τόση ταλαιπωρία που τράβηξε.

Στην παραλαβή του εγγράφου από την πολεοδομία ο κ. Μαυρομμάτης, πολύ ορθά, έβαλε το δημοτικό αστυνομικό που του την παρέδωσε να υπογράψει ότι την παραλαμβάνει με κάθε «ρητή επιφύλαξη» ως προς τα δικαιώματά του…..

-από του επί εννιά χρόνια σωματικό και ψυχικό βασανισμό μου,
-από τον επί εννιά χρόνια κοινωνικό διασυρμό μου,
-από την επί εννιά χρόνια οικονομική εξαθλίωσή μου,
-από την επί εννιά χρόνια εσκεμμένη απαξίωση της περιουσίας μου…..

Αυτά και μόνο προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να επακολουθήσει από εδώ και στο εξής από τη διεκδίκηση του συμπολίτη μας «διαφυγόντων κερδών» από το Δήμο.

Τελικά, η Δημοτική Αρχή θα βρεθεί προ των ευθυνών της για τον τρόπο με τον οποίον τα τελευταία χρόνια χειρίζεται τις υποθέσεις των πολιτών της.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here