Ο Ερντογάν πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή: Ο Μακρόν «τα πήρε στο κρανίο» και δεν παίζει…του Νίκου Μελέτη.

0
424

Ημέρα οργής και θλίψης για τον ορθόδοξο κόσμο, ημέρα ανησυχίας και προβληματισμού για την διεθνή κοινότητα, είναι η χθεσινή καθώς η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και η πραγματοποίηση της πρώτης προσευχής μετά από 86 χρόνια τραυματίζει το χριστιανικό κομμάτι της ταυτότητας του Μνημείου αλλά σηματοδοτεί συγχρόνως τον δρόμο χωρίς επιστροφή στον οποίο οδηγεί την χώρα ο Ταγιπ Ερντογάν.

Ένα δρόμο που αλλοιώνει όχι μόνο την φυσιογνωμία της Αγίας Σοφίας αλλά ολόκληρης της Τουρκίας.

Την ίδια στιγμή και ενώ η Άγκυρα επιχειρεί να θέσει υπό ομηρία την Αθήνα με μοχλό το Oruc Reis φαίνεται ότι η επεκτατική πολιτική του Τ. Ερντογάν και η απόπειρα του να ηγεμονεύσει στην ανατολική Μεσόγειο οδηγούν στην αφύπνιση των άλλων περιφερειακών και Μεγάλων δυνάμεων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ. Μήνυμα-φωτιά του Μακρόν υπέρ της Ελλάδος στα Ελληνικά!

Ένα πύρινο μήνυμα αλληλεγγύης ως προς την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και αυστηρή προειδοποίηση κατά της Τουρκίας ανέβασε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος της Γαλλίας κύριος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος που πριν 5 ώρες περίπου είχε ανεβάσει αντίστοιχο μήνυμα στο Twitter στα γαλλικά, προκάλεσε αίσθηση και είναι ο πρώτος ηγέτης που απευθύνει τέτοιο μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα.

Έχοντας μάλιστα πάρει την απόφαση να το μεταδώσει εξολοκλήρου στα ελληνικά, γεγονός που προκαλεί έκπληξη αλλά και στην κίνηση σε κάθε Έλληνα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο. Θα συγκαλέσω προσεχώς μια…

Gepostet von Emmanuel Macron am Donnerstag, 23. Juli 2020

 

Υ.Γ. Θλιβερή η εικόνα του Ερντογάν μέσα στην Αγία Σοφία. Εξόργισε ακόμη και τους μουσουλμάνους.

Κοίταζε συνεχώς χαμηλά σαν να φοβόταν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here