Ο Ευπατρίδης Νικήτας Κακλαμάνης ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Φουρθιώτη.

0
361

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής περιμένει απαντήσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή. Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η Κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη και πρόσθεσε ότι είτε ο εισαγγελέας, είτε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, πρέπει να διερευνήσουν την προσπάθεια εξαπάτησης του δημοσίου μέσω του προγράμματος Συν-Εργασία.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι είναι στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση για τις αποκαλύψεις που έκανε μέσω της εφημερίδας «Documento», προκαλώντας εσωκομματική αναταραχή και τη δυσφορία του Μαξίμου (επειδή μίλησε εκεί που μίλησε).

Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι περιμένει απαντήσεις για το θέμα με τους αστυνομικούς που διατέθηκαν για την προστασία του Μένιου Φουρθιώτη, ενώ άφησε υπονοούμενα για «ακατανόητη και χαριστική προστασία».

Υ.Γ. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό του Άδωνη…η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Φουρθιώτη!

Υ.Γ.1. Έκανε και προσφυγή στο ΣτΕ ο Φουρθιώτης για να επανέλθει η φρούρησή του: Ο λόγος στη Δικαιοσύνη λέει η Κυβέρνηση.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγε ο Μαίνανδρος (Μένιος) Φουρθιώτης, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία μειώθηκε η φρούρηση του ιδίου και της κατοικίας του από αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του, Πάνου Λαζαράτου, κατέθεσε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της από 31.03.2021 πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που του είχαν διατεθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή του.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here