Ο Κίσινγκερ απειλεί: Δεν αποκλείεται να διαλύσουμε την κυβέρνηση του Donald Trump!

0
186

Τη στιγμή που ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε συνάντηση στη Γερμανία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντούσε στον πύργο του στη Νέα Υόρκη τον διπλωμάτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Χένρι Κίσινγκερ.

Μετά τη συνάντηση, οι άνθρωποι του Τραμπ είπαν τα εξής: «Ο κ. Τραμπ και ο κ. Κίσινγκερ γνωρίζονται εδώ και χρόνια και η συνάντηση τους ήταν εξαιρετική. Συζήτησαν για τη Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν, την Ε.Ε. και άλλα γεγονότα και ζητήματα.»

Ο ίδιος ο Τραμπ δήλωσε: «Έχω απίστευτο σεβασμό για τον κ. Κίσινγκερ και εκτιμώ το γεγονός ότι μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μου.» 

Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί και κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Από την πλευρά του ο Κίσινγκερ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον πασίγνωστο δημοσιογράφο του CNN, Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για το πόσο διαφορετικός είναι ο Τραμπ σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε επίσης, πως αν ο Τραμπ δεν ακολουθήσει το πρόγραμμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και παραμείνει σταθερός στις υποσχέσεις που έδωσε κατά την προεκλογική του εκστρατεία, δεν αποκλείεται να «διαλύσουμε την ανίκανη κυβέρνησή του»….απειλώντας έμμεσα την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων, που βρίσκεται πίσω από τον Τραμπ…..αλλά και τον Πούτιν!

Δείτε όλη την συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους:

{videobox}w3hVODyww3I{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here