Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χάσει τον ύπνο του με την επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου!

0
459

Η «μεγαλόσχημη» πάμπλουτη κυρία Αγγελοπούλου δε βάζει δεκάρα τσακιστή από την τσέπη της και από την τσέπη του συζύγου της.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει «χάσει τον ύπνο του» με την επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας.  Χειρότερη επιλογή δεν θα μπορούσε να έχει κάνει.

Και αυτό φαίνεται τις τελευταίες ημέρες όταν η πάμπλουτη κυρία Αγγελοπούλου έχει βγει κυριολεκτικά στη «ζητιανιά» για το «νομισματικό πρόγραμμα» που διαφημίζει προσπαθώντας να συναγωνισθεί την Δέσποινα Μοιραράκη!

Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται από τον «Βηματοδότη» στο Κυριακάτικο Βήμα ότι όλο αυτό το εγχείρημα της πάμπλουτης κυρίας Αγγελοπούλου όχι μόνο δεν παίρνει τίποτα από τα δικά της λεφτά αλλά τρώει κυριολεκτικά «πόρτα» από τις συστημικές Τράπεζες.

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ζήτησε 18 εκ. ευρώ από τις συστημικές Τράπεζες και οι τραπεζίτες, παρά τις παρεμβάσεις του Μαξίμου, τις έδωσαν μόνο 4! Και φυσικά στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Πράγμα που αποδεικνύει ότι η «μεγαλόσχημη» πάμπλουτη κυρία Αγγελοπούλου δε βάζει δεκάρα τσακιστή από την τσέπη της και από την τσέπη του συζύγου της.  Με ξένα κόλλυβα κάνει «μνημόσυνο» στο όνομά της.  Και λέμε για «μνημόσυνο» γιατί το όνομά της έχει προ πολλού ξεχαστεί από την εποχή του 2004 όταν έπλεξε έντεχνα το μύθο της.

Η όλη συμπεριφορά της κυρίας Αγγελοπούλου δείχνει και το κατάντημα γενικότερα της επιλογής Μητσοτάκη.  Όλα τα άλλα μεγάλα ιδρύματα της χώρας, Βαρδινογιάννη, Νιάρχου, Ωνάση, Λασκαρίδη, Μποδοσάκη, Ευγενίδη και άλλα πολλά έχουν ετοιμάσει εκπληκτικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας,  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Και όλα αυτά φυσικά τα πληρώνουν από την τσέπη τους.  Κάτι ήξεραν λοιπόν όλοι αυτοί οι Μεγάλοι Έλληνες που όταν ο Μητσοτάκης επέλεξε την Γιάννα Αγγελοπούλου αρνήθηκαν «μετά βδελυγμίας» να συνεργαστούν μαζί της.  Την γνώριζαν βέβαια καλά και γι’ αυτό της έκλεισαν την πόρτα μετά πάταγου.

Όλοι αυτοί τιμούν το Έθνος με τα δικά τους χρήματα ενώ η κυρία Αγγελοπούλου προσπαθεί να φτιάξει ξανά την χαμένη εικόνα της με τα χρήματα των τραπεζών, δηλαδή με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Ντροπή κύριε Μητσοτάκη! Ντροπή κυρία Αγγελοπούλου! Ειδικά εσείς κυρία Αγγελοπούλου πρέπει να καταλάβετε ότι θα ζείτε μια για πάντα στη σκιά όλων των Μεγάλων Ελλήνων οι οποίοι προτίμησαν την ανιδιοτέλεια από την προσωπική προβολή.

Άλλωστε αυτοί δεν έχουν ανάγκη από προβολή γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει την προσφορά τους.  Η δικιά σας προσφορά ακόμη αναζητείται…

Πηγή newsbreak.gr

Υ.Γ. Κύριε Πρωθυπουργέ η αναγνώριση του λάθους είναι μια γενναία απόφαση για κάθε πολιτικό.

Η απόλυση της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι Εθνικά επιβεβλημένη, περνάει το λάθος μήνυμα στην κοινωνία και δημιουργεί κλίμα διχασμού και αντίθεσης.

Διώξτε την Τώρα, αύριο θα είναι αργά για όλους μας. Ας πάει στο πολυτελές σαλέ της Ελβετίας, να παραστήσει την κυρία των πλουσίων.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες  για την μεγάλη στιγμή του Εορτασμού της Επανάστασης του 1821 και της ανασύστασης του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους θέλουμε μια ΚΥΡΙΑ με Ελληνική ψυχή που να σέβεται τις Παραδόσεις και τα προτάγματα των αγώνων των Ηρώων που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερωθούμε από τον Οθωμανικό Ζυγό.

Οι αναρτήσεις που ακολουθούν δεν αντιπροσωπεύουν κανένα Έλληνα και καμιά Ελληνίδα. Δεν έχουμε κανένα κοινό όραμα με τη συγκεκριμένη καρικατούρα του διεθνούς τζέτ σετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here