Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην πανδημία, ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Γερμανικής Καγκελαρίας!…του Παναγιώτη Αποστόλου.

0
403

Έγραφα προ ημερών πως η πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποτύχει παταγωδώς!

Με αφορμή την Κυβερνητική διαχείριση της «πανδημίας» του κορωνοϊού, αφού για 3η φορά στις 9 Φεβρουαρίου 2021 με το νέο διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό, τον οποίο απαξιωτικά εξακολουθεί να αποκαλεί ως «συμπολίτες», τον υποχρέωσε σε νέο βίαιο γενικό εγκλεισμό, lockdown τον λένε οι «πολιτισμένοι», μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας από τους νεόκοπους μάγους της πολιτικής, οι οποίοι ακούγεται πως σκέπτονται να προτείνουν τον περαιτέρω εγκλεισμό του λαού!

Και πριν ακόμη «στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί μου» δίνεται νέα παράταση του εγκλεισμού των Ελλήνων και της περαιτέρω διάλυσης της επιχειρηματικότητας, μέχρι τις 7-8 Μαρτίου!

Ωστόσο με την νέα παράταση του lockdown η Ελληνική κοινωνία ακόμη πιο γρήγορα οδηγείται στον «σίγουρο θάνατο»!

Αφού αργοπεθαίνει η επιχειρηματικότητα με κλειστές τις περισσότερες επιχειρήσεις, αφανίζονται οι κλάδοι της ένδυσης, της υπόδησης και γενικότερα του λιανικού εμπορίου! Δεν λειτουργεί η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, οι κοινωνικές συναναστροφές!

Αυτή η ανεπαρκής πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιβάλλοντός του, τείνουν να διαλύσουν ολοσχερώς την Ελληνική οικονομία! Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην περίπτωση της «πανδημίας» ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Γερμανικής Καγκελαρίας!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ξεσηκωμός των λοιμωξιολόγων κατά της Κυβέρνησης: Το lockdown δεν έχει νόημα-Να ανοίξουν σχολεία, καταστήματα, ακόμα κι εστίαση.

Με μια πρωτόγνωρη δήλωση της η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη αποκαθηλώνει την παράταση του lockdown και ζητά να ανοίξουν τα πάντα.

Το lockdown δεν έχει νόημα! Να ανοίξουν σχολεία, καταστήματα, ακόμα κι εστίαση δηλώνει η γνωστή λοιμωξιολόγος κόντρα στην κυβερνητική γραμμή που έχει ήδη αποφασίσει την παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου, τουλάχιστον.

Από, ότι φαίνεται η κυβέρνηση αποφασίζει πλέον μόνη της χωρίς την γνώμη των ειδικών καθώς ο Πρωθυπουργός χθες μίλησε για δυο δύσκολες ακόμη εβδομάδες.

«Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ίσως ανοίξει η Εστίαση» είπε ο Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

Η κυρία Παγώνη αποδομεί τα κυβερνητικά μέτρα λέγοντας:

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε πάρκα, πλατείες κτλ, που είναι ο ένας πάνω στον άλλο θα πρέπει να ανοίξουν και τα καταστήματα της εστίασης, τα ζαχαροπλαστεία.

Πιο καλά ελέγχεται η κατάσταση αν είναι καθισμένοι στα τραπέζια με τις μάσκες τους παρά στα παγκάκια που είναι ο ένας πάνω στον άλλο και στις πλατείες.

Είναι λάθος η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα. Είδαμε τον συνωστισμό που υπάρχει ειδικά στα σούπερ μάρκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here