Ο Κύρτσος άδειασε στεγνά τον Μεϊμαράκη!!

0
206

Σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, στην οποία, αν και προσπάθησε να πείσει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει αυτούς που τον έφεραν στη σημερινή κατάσταση, κατάφερε να ξεσκεπάσει τα ψέματα που λεει ο Μεϊμαράκης στους Έλληνες αγρότες, με μόνο στόχο να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Είπε λοιπόν ο κ. Κύρτσος, πως αναφορικά με τη φορολογία των αγροτών, την οποία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τονίζει παντού ότι θα αλλάξει:

«Οι αγρότες είναι κρίσιμο πολιτικό μέγεθος, έκαναν μια στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, τώρα είναι ελάχιστα μπροστά η ΝΔ. Ο Αλέξης Τσίπρας λεει ότι θα εφαρμόσει ένα παράλληλο πρόγραμμα, που θα προστατεύει τους επαγγελματίες αγρότες. Η απάντηση της ΝΔ είναι ότι θα κάνει μια προσπάθεια για ισοδύναμα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν, ο κ. Κύρτσος έλεγε στο ραδιόφωνο, ότι τα μόνα ισοδύναμα που μπορούν να μπουν σε ένα «ρεαλιστικό κάδρο» είναι ότι έχει να κάνει με τη μείωση των δημοσίων δαπανών, δηλαδή των μισθών και των συντάξεων μεταξύ άλλων! Άρα, μόνος του ο Κύρτσος, «έδωσε» το σχέδιο Μεϊμαράκη για νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!

Και συνέχισε για τους αγρότες λέγοντας:

«Αναγνωρίζω την ευαισθησία του κυρίου Μεϊμαράκη κι αναγνωρίζω την ευαισθησία των αγροτών. Επειδή όμως έχουμε μείνει πολύ πίσω στην εφαρμογή του Μνημονίου, η υστέρηση στα φορολογικά έσοδα είναι ήδη 4 δις ευρώ, όταν θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση το Νοέμβριο, θα εμφανιστούν μεγάλες τρύπες.

Επομένως, πρώτα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι σε διάστημα 6-12 μηνών, είμαστε σε θέση να καλύψουμε αυτές τις τρύπες και μετά θα μπορεί να υπάρξει κάποια χαλάρωση σε επίπεδο αγροτών. Η χαλάρωση σε επίπεδο αγροτών, που είναι μεγάλη κοινωνική κατηγορία, πρέπει να περιμένει τη βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης, που αποκλείω να συμβεί – ακόμη κι αν βγει η ΝΔ – πριν από ένα χρόνο!»

Καταλαβαίνετε αγρότες; Ο Μεϊμαράκης σας υπόσχεται ότι θα αλλάξει άμεσα η φορολογία στους αγρότες, ενώ το ίδιο του το κόμμα τον ξεγυμνώνει, τονίζοντας πως οι «καλύτερες μέρες» θα έρθουν σε διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here