Ο κ. Παπανδρέου αρνείται να συναντήσει τους Κύπριους σοσιαλιστές, αλλά τον Ακιντζί τον «πλασάρει»…..

0
214

Τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, και νυν πρόεδρο της ανύπαρκτης πλέον Σοσιαλιστικής Διεθνούς (Σ.Δ.), καταγγέλλει η ΕΔΕΚ με δημόσια ανακοίνωσή της για την πρόσκληση στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί να δημοσιοποιήσει τις ανθελληνικές θέσεις τους στα μέλη της Σ.Δ.

Η ΕΔΕΚ αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου λειτούργησε αντιδεοντολογικά και παραβίασε το Καταστατικό της Σ.Δ. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Καταδικαστέα η παρουσία του κατοχικού ηγέτη ενώπιον της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Είναι με μεγάλη δυσαρέσκεια και απογοήτευση που για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κ. Γεώργιος Παπανδρέου, λειτούργησε αντιδεοντολογικά και αντίθετα με τις καταστατικές διατάξεις της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 

Συγκεκριμένα, ενώ από τον Ιούνιο του 2015 αρνείται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ για συζήτηση διμερών θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, αποδέχθηκε κατά τρόπο παράτυπο τη συμμετοχή δύο τουρκοκυπριακών κομμάτων στη Σοσιαλιστή Διεθνή και τώρα, αποκορύφωμα, η πρόσκληση προς τον κατοχικό ηγέτη, κ. Ακιντζί, για να συμμετάσχει στις εργασίες της εν λόγω οργάνωσης. 

Λόγω του πιο πάνω αλλά και σωρείας παρατυπιών από πλευράς προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η ΕΔΕΚ μελετά σοβαρά τη στάση την οποία θα τηρήσει τόσο έναντι της οργάνωσης αλλά πολύ περισσότερο έναντι του προέδρου της. 

Υ.Γ. Ως τι κάλεσε τον Ακιντζί ο κ. Παπανδρέου; Ως παράνομο πρόεδρο της παράνομης «ΤΔΒΚ» ή ως κατοχικό ηγέτη;

Υ.Γ.1. Οργή για τον Παπανδρέου στην Κύπρο: Είσαι η μάστιγα του έθνους!

Υ.Γ.2. Ο Γ. Παπανδρέου νομιμοποιεί το Ψευδοκράτος – Προσκάλεσε το Μ. Ακιντζί στη Σοσιαλιστική Διεθνή.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here