Ο Λαφαζάνης ήθελε δραχμή αλλά είχε καταθέσεις σε Ελβετικά φράγκα και λίρες Αγγλίας!!

0
235

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είναι γνωστός για την απέχθειά του στο Ευρώ. Όπως φάνηκε από την πορεία των γεγονότων, ήταν αυτός που είχε στρατηγική επιλογή την επιστροφή στην δραχμή.

Η σημερινή ανακοίνωση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2012 έφερε στην επιφάνεια μια «αστεία» υπόθεση. Μέρος από τις καταθέσεις του πρώην Υπουργού, ήταν σε ξένο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, είχε καταθέσεις στην τράπεζα Πειραιώς από κοινού με τη σύζυγο του 3.845 λίρες Αγγλίας, και 19.370 ελβετικά Φράγκα. Επίσης σε άλλους κοινούς λογαριασμούς έχει με τη σύζυγο του περί τα 146.000 ευρώ τα οποία προέρχονται από την κατάθεση της αποζημίωσης απόλυσης και μέρος του εφάπαξ.

Eκτός από 43.485 ευρώ, τα οποία προέρχονται από αποζημίωση λόγω απόλυσης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, δηλώνει επίσης 74.366 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 35.858 ευρώ από άλλα εισοδήματα, 71.810 ευρώ από καταβολή εφάπαξ και περί τις 9.000 ευρώ από τόκους.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης έχει δύο διαμερίσματα. Δύο διαμερίσματα και ένα βιομηχανοστάσιο έχει και η σύζυγος του.

Μπορεί λοιπόν οι καταθέσεις σε ξένο νόμισμα να μην είναι μεγάλες, είναι όμως αρκετές για να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα πως το νόμισμα…….είναι τελικά φετίχ!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here