Ο Μανώλης Γλέζος διέσυρε τον Σουλτς μέσα στην Ευρωβουλή!

0
144

Για ακόμη μια φορά, ο Μανώλης Γλέζος όρθωσε το ανάστημά του μέσα στις Βρυξέλλες.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής καταφέρθηκε εναντίον του Μάρτιν Σουλτς, κατηγορώντας τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι εκφράζει απόψεις για την Ελλάδα, χωρίς να έχει την έγκριση του Ευρωκοινοβουλίου.

Σε παρέμβαση του, κατά την διαδικασία έναρξης της Συνόδου Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, υπέβαλε πρόταση στον προεδρεύοντα Μάρτιν Σούλτς, να εγκρίνει το Σώμα μία ειδική συζήτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Το ζητώ έτσι ώστε να μην υπάρχει κανείς από το Ευρωκοινοβούλιο, που να εκφράζει απόψεις για την Ελλάδα, χωρίς αυτές να έχουν την έγκριση του Σώματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταφέρθηκε εναντίον του Μάρτιν Σουλτς!

«Προτείνω το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ασχοληθεί σε ειδική συνεδρίαση που θα εισηγηθείτε εσείς και θα εγκρίνει το Σώμα με το θέμα της Ελλάδας. Διότι εσείς ο ίδιος, ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, πήγατε στην Αθήνα χωρίς την έγκριση του Σώματος. Δεν μεταφέρατε, συνεπώς, απόψεις του Κοινοβουλίου. Μεταφέρατε προσωπικές απόψεις ή απόψεις άλλων;»……τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος, για να συμπληρώσει:

«Σας είχα προειδοποιήσει ότι, στις εκλογές στην Ελλάδα, θα νικήσει ο ελληνικός λαός. Προειδοποιώ και τώρα ότι όσοι θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν να ανακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία και να βγάλει από το λαιμό του τη θηλιά που του έχουν βάλει οι δανειστές του θα σπάσουν τα μούτρα τους».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here