Ο ΜΕΓΑΣ «τζαμπαζής» Σημίτης: Δείτε πόσα ΔΕΝ πλήρωνε στο Ερρίκος Ντυνάν.

0
767

Ο Κ. Σημίτης και η σύζυγός του Δάφνη συγκαταλέγονται στους «τζαμπαζήδες», πολιτικούς και μη, που νοσηλεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ οι απλοί πολίτες πλήρωναν αδρά για τη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο. 

Γεγονός που έρχεται να καταρρίψει την εικόνα του υπεράνω και ηθικά άμεμπτου, που είχε φιλοτεχνήσει – με τη βοήθεια μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης – την περίοδο της πρωθυπουργίας του.

Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός μετά τα άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία που κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι για νοσήλια ύψους 18.470 του Κ. Σημίτη χορηγήθηκε έκπτωση 17.900 ευρώ, ενώ τα…..υπόλοιπα 570 ευρώ πληρώθηκαν από το ασφαλιστικό ταμείο του.

Η έκπτωση που του έκαναν ήταν 97%! Αντίστοιχα, για νοσήλια της συζύγου του Δάφνης ύψους 29.750 ευρώ δόθηκε έκπτωση 29.045 ευρώ, ήτοι κούρεψαν τα νοσήλιά της κατά 97,5%!

Συνολικά, από τις δύο περιπτώσεις το νοσοκομείο έχασε έσοδα της τάξης των 46.945 ευρώ.

Η είδηση αυτή προκαλεί έκπληξη και οργή, δεδομένου ότι το ζεύγος Σημίτη είχε οικονομική άνεση και σημαντική ακίνητη περιουσία στην κατοχή του ώστε να μπορεί να πληρώσει τα νοσήλια.

Πηγή: ΠΑΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here