ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ πώς η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ» έθεσε εκτός μάχης την «KEMAL REIS».

0
1078

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Στέφος, σε ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλύπτει τι συνέβη με την «ΛΗΜΝΟΣ» και την Tουρκική φρεγάτα.

Αυτή είναι η αλήθεια για την ηρωική προσπάθεια της φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ»!

Πήγε να κάνει μαγκιές ο μπουνταλάς κυβερνήτης της Τουρκικής φρεγάτας  «KEMAL REIS» στην ηρωική φρεγάτα μας «ΛΗΜΝΟΣ»  και πήρε αμέσως το μάθημά του!

H ηρωική φρεγάτα μας F 451 «ΛΗΜΝΟΣ».

Ο αντιπλοίαρχος της φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ» Ιωάννης Σαλιάρης ένας από τους ικανότερους κυβερνήτες του Πολεμικού μας Ναυτικού απέδειξε για άλλη μια φορά με τους χειρισμούς του τη ναυτοσύνη και τις ικανότητες των Ελλήνων στη θάλασσα!

Το περιστατικό μάλιστα έχει καταγραφεί και σε βίντεο που θα παρουσιαστεί από το Νίκο Δένδια στο αποψινό συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. καταρρίπτοντας έτσι τα ψεύδη και τις απειλές του Ερντογάν!

Τι ακριβώς συνέβη λοιπόν;

Η Τουρκική φρεγάτα έπλεε αριστερά από τη φρεγάτα μας και επιχείρησε πειρατικά να προσπεράσει στρίβοντας δεξιά.

Ο Τούρκος κυβερνήτης ήθελε έτσι να δείξει ότι αγνοούσε το κόκκινο «φανάρι» που ήδη είχε ανάψει η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ» προειδοποιώντας την τουρκική ότι δεν έχει προτεραιότητα.

Είναι φανερό ότι ο Τούρκος περίμενε ότι ο Έλληνας κυβερνήτης θα φοβόταν και θα έκοβε ταχύτητα και ότι θα τον άφηνε να περάσει από μπροστά του!

Όμως η φρεγάτα  «ΛΗΜΝΟΣ» κράτησε κανονική πορεία με την ίδια ταχύτητα και η πλώρη της σφήνωσε στην «κοιλιά» της φρεγάτας «KEMAL REIS» προκαλώντας της τέτοιες ζημιές ώστε σταμάτησαν οι μηχανές του και τα άλλα τουρκικά πολεμικά έσπευσαν να το ρυμουλκήσουν για να αποτρέψουν τα πολύ χειρότερα!!

Η φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ»  βεβαίως συνέχισε κανονικά την αποστολή του και δόθηκαν μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη χθεσινή άσκηση με τους Γάλλους…

Αυτός είναι ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ»

«ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ Π.Ν. ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ!  ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!»… καταλήγει ο Νίκος Στέφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here