Ο Νίκος Χιωτάκης ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Κηφισιάς στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

0
600

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Νίκος Χιωτάκης ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στις εκλογές του Μάιου 2019.

Αναλυτικά παρακάτω η δήλωσή του:

Αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο της καρδιάς μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους +πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, έχοντας διδαχθεί πολλά, από τα λάθη και τις παραλείψεις μου στα χρόνια που άσκησα Διοίκηση στο ξεχωριστό μας Δήμο, αλλά και με περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες από την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Το δύσκολο περιβάλλον που δημιουργεί στην αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του νέου νόμου «Κλεισθένης», αλλά και η ανάγκη να γίνουν πράξη μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις, η έλλειψη των οποίων κρατά τα προάστιά μας πίσω, μας επιβάλλει:

να +εργαστούμε,

να +εννοηθούμε,

να +ενώσουμε τις δυνάμεις μας,

για να πάμε την Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, την Κηφισιά, Μπροστά!

Προσθέτω ένα μεγάλο  +  στην προσπάθειά που από σήμερα ξεκινάμε και αναλαμβάνω την ευθύνη να ενώσω τις δημιουργικές δυνάμεις των τριών ξεχωριστών προαστίων μας, για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για το Δήμο της καρδιάς μας.

Νίκος  Χιωτάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here