Ο Ναύαρχος ε.α. Αντωνιάδης για το «Oruc Reis»: «Σε ποιούς απευθύνονται; Με 5 μποφόρ δεν παρασύρεται πλοίο»

0
433

ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο Ναύαρχος για το «Oruc Reis»: «Καραγκιοζιλίκια!… απευθύνονται σε κρετίνους! Με 5 μποφόρ δεν παρασύρεται πλοίο».

Στην εκδοχή ότι το πλοίο παρασύρθηκε από τον καιρό και το παρακολουθούσε η φρεγάτα κλάσης S «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» έκανε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο λέγοντας «Το οποίο είναι Καραγκιοζιλίκι!».

Για την κυβερνητική εκδοχή ότι παρασύρθηκε από τον καιρό στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα είπε:

«Αν απευθύνονται  σε κρετίνους μπορείς να τους πεις, ότι ένα ωκεανογραφικό, εντεταλμένο να κάνει ωκεανογραφικές έρευνες, βρέθηκε στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα λόγω καιρικών συνθηκών» ενώ συνέχισε λέγοντας «Δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο καιρός, είχε μόνο 5 μποφόρ. Μόνο έναν ακυβέρνητο πλοίο μπορεί να παρασυρθεί σε χωρικά ύδατα παρασύρεται από τον καιρό. Ένα πλοίο που έχει προπέλες και πηδάλιο δεν παρασύρεται».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Κινδύνεψαν να πνίγουν οι Τούρκοι ναύτες του «Oruc Reis»…από τα γέλια, μόλις άκουσαν τις δικαιολογίες της Ελληνικής Κυβέρνησης που τους άφησε να αρμενίζουν ανενόχλητοι επί ώρες και μάλιστα τους δικαιολόγησε λέγοντας ότι η παραβίαση και εισβολή οφείλετε στις καιρικές συνθήκες!…

Τα πέντε μποφόρ δηλαδή που έπνεαν στην περιοχή. Για φουσκωτή βάρκα από το Jumbo να ήταν δηλαδή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Είναι άξιον απορίας ΠΩΣ είναι δυνατόν το ωκεανογραφικό «Oruc Reis»:

-να εισέρχεται προκλητικά στο Αιγαίο Πέλαγος και εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας επί ώρες,

-να ρίχνει ηχοβολιστικά καλώδια μήκους 6.000μ  για ερευνητικούς λόγους,

και η Ελληνική Κυβέρνηση να υποβαθμίζει το γεγονός…λέγοντας ότι το «Oruc Reis» βρέθηκε κατά λάθος στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα λόγω καιρικών συνθηκών!!…

Ποιον νομίζουν ότι με τέτοιες γελοιότητες θα πείσουν και γιατί. Άλλωστε, προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι σχεδιασμένη τουρκική πρόκληση, αλλά περίπου μία λάθος πορεία!

Αντί να προετοιμάζουν τον λαό και το κράτος για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται βάζουν σαν στρουθοκάμηλοι το κεφάλι στην άμμο, νομίζοντας ότι έτσι θα ξορκίσουν τον κίνδυνο.

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here