Ο Ξεπεσμός και η Ξεφτίλα των ΜΜΕ.

0
380

Δεν τους εντυπωσιάζει ούτε καν το γεγονός ότι στα νέα μέτρα οι ανεμβολίαστοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν rapit test για να πάνε στις  εκκλησίες, ενώ δεν κάνουν λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η χώρα θρηνεί πάνω από 16.000 θύματα εξ αιτίας του κορωνοϊού, τα κρούσματα  ξεπέρασαν τα 6.700 σε μία μέρα, αλλά τα συστημικά ΜΜΕ εμφανίζονται να κρατούν χαμηλούς τόνους λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Την πρώτη ημέρα που τα κρούσματα εμφανίστηκαν  να είναι πάνω από 5.000 ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έπαιξε την είδηση μισή ώρα μετά την έναρξη του δελτίου, ενώ τα φιλοκυβερνητικά σάιτ ανέφεραν τους αριθμούς χωρίς να υπάρξει σχολιασμός ή κάποια ανάλυση σχετικά με το τι  συνέβη και η κατάσταση έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αντίθετα μάλιστα τα μεγάλα σάιτ παρουσίαζαν θετικές ειδήσεις  για την κυβέρνηση όπως για παράδειγμα τα δώρα που θα κάνει ο Εμίρης στην χώρα, αλλά και δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την κυβέρνηση να αυξάνει τα ποσοστά της ενώ την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πτώση.

Δίκαια λοιπόν στην Κουμουνδούρου λένε ότι το πακέτο Πέτσα έπιασε τόπο, αφού μιλάμε για την απόλυτη προπαγάνδα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την κυβέρνηση.

Ενδιαφέρον έχει ακόμα το γεγονός ότι όλα τα συστημικά ΜΜΕ αναφέρονται στην εξάπλωση της πανδημίας λες και οι νεκροί και τα κρούσματα αφορούν άλλη χώρα και άλλη κυβέρνηση.

Το μόνο που κάνουν καθημερινά είναι να παρουσιάζουν τις δηλώσεις των υπουργών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η χώρα δεν πρόκειται να κλείσει ξανά και για κανένα λόγο δεν θα υπάρξει νέο lockdown.

Αδιαφορούν για το ότι η κυβέρνηση συγχωνεύει  τα τμήματα στα σχολεία, στοιβάζονται τους μαθητές ανά  28 και 30 μέσα στα αίθουσες, ενώ παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας το τι γίνεται στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Δεν τους εντυπωσιάζει ούτε καν το γεγονός ότι στα νέα μέτρα οι ανεμβολίαστοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν rapit test για να πάνε στις  εκκλησίες, ενώ δεν κάνουν λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς.

Η ελληνική δημοσιογραφία στα καλύτερα της!…

Υ.Γ. Ένα σκίτσο συγκλονιστικό και ενδεικτικό της ασύλληπτης υποκρισίας με την πανδημία

Το χωράει ο νους σας; 16.000 και πλέον νεκροί στην Ελλάδα. Και η κυβέρνηση…αγρόν ηγόραζε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here