Ο Παπαγγελόπουλος ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ την Επιτροπή-Παρωδία για την Novartis On-Air!

0
546

Ενεργούν με μεθόδους στρατοδικείου για να ξεπλύνουν τα σκάνδαλά τους…

Ο κ. Πλεύρης είπε ψέματα ότι έχω λάβει αντίγραφα της Επιτροπής. Έχω λάβει το πολύ 10.000 αντίγραφα της δικογραφίας και μένουν 190.000. Καταπατάται κάθε έννοια δικαίου σε αυτή την χώρα.

►Ο κ. Πλεύρης είπε ψέμα ότι εδώ και λίγες μέρες έχω ειδοποιηθεί από την Βουλή. Εδώ είναι το μεγαλύτερο ψέμα και τον παραπέμπω στην συνείδηση των δικηγόρων της Χώρας. Όταν πήρα την κλήση για την Βουλή δεν είχα αντίγραφα. Αντίγραφα για εχθές πήρα.

►Είναι μια κατασκευασμένη πολιτική δίωξη εκδικητική που αποσκοπεί για να ξεπλύνουν τα σκάνδαλά τους. Δεν θα τους περάσει.

►Να μας πει ο κ. Πλεύρης για τα 10.000 αντίγραφα της δικογραφίας που ζητάει εδώ και μια εβδομάδα ο δικηγόρος, τις 190.000 πότε θα τις φυλλομετρήσω;

►Ψάχνουν 8 μήνες να βρουν κάτι. Δεν έχουν βρει τίποτα. Και τώρα φοβούνται την σωρεία των αποκαλύψεων και προσπαθούν να την περιορίσουν.

►Ενεργούν φασιστικά και ναζιστικά με μεθόδους στρατοδικείου αλλά είναι θέμα Δημοκρατίας για τον τόπο.

Υ.Γ. Η Τουλουπάκη Ξετυλίγει την Φαρσοκωμωδία-«Σκευωρία» και  «Θηράματα Συμφερόντων».

«Φωτιά» οι έγγραφες εξηγήσεις της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη προς τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που ελέγχουν τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis.

Μέσα από 95 σελίδες έγγραφων εξηγήσεων με τις οποίες η Ελένη Τουλουπάκη απαντά σε όσα της αποδίδονται – από κατάχρηση εξουσίας και εκβίαση μαρτύρων μέχρι και ανεπάρκειες στο έργο της – η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς επιλέγει να χρησιμοποιήσει την λέξη «σκευωρία» στο επίλογό της ως εξής:

«Ίσως τελικά να υπάρχει μια ανομολόγητη σκευωρία όσων έχουν λόγους να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο. Το βέβαιο όμως είναι ότι, όπου οι κυνηγοί της διαφθοράς, μετατρέπονται σε θηράματα συμφερόντων, η διαφθορά θα ανθίζει. Στην υπόθεση αυτή λειτούργησα και λειτουργώ με το απαιτούμενο θάρρος και με μόνη δύναμη μου το Νόμο και Θεό, στον οποίο τρέφω βαθειά πίστη, ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here