Ο Πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλλει τον Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ!

0
160

Το έγκλημα του Σημίτη, η υπερχρέωση της Ελλάδας και τα πλαστά στοιχεία……περιγράφονται γλαφυρά στο βιβλίο του Πιέρ Μοσκοβισί «Μεσάνυχτα στην Ευρώπη».

Να μην ξεχνάμε ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί είναι ο αρμόδιος επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα οικονομικά και ένα από τα κορυφαία μέλη του Eurogroup.

Στην σελίδα 211 του βιβλίου «Midnight in Europe», ο Πιέρ Μοσκοβισί καταγγέλλει ευθέως τον Κώστα Σημίτη για τον τρόπο που μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία για το δημόσιο χρέος – βλέπε swap της Goldman Sachs – καθώς και για το έλλειμμα!

Παραθέτουμε αυτούσια την φράση-καταγγελία του Πιέρ Μοσκοβισί εναντίον του εγκληματία Κώστα Σημίτη.

Συγκεκριμένα όπως λέει, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα φταίει και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση διότι: 

«Αποδεχθήκαμε να μπει στην ευρωζώνη μία οικονομία ελάχιστα ανταγωνιστική και ένα κράτος βαριά υπερχρεωμένο, με στοιχεία τα οποία ήταν παραποιημένα».

Να τα βλέπει αυτά η δικαιοσύνη τώρα που εξετάζει το θέμα Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ.

Να τα βλέπει και ο Ελληνικός λαός και να καταλαβαίνει πως και γιατί οι κάθε είδους νταβατζήδες προστάτευαν και προστατεύουν τον Σημίτη και στρέφονται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Υ.Γ. Η εφημερίδα «Δημοκρατία» έχει επίσης πρωτοσέλιδη αναφορά σε αυτό το μείζον εθνικό θέμα. Άλαλα τα χείλη των νταβατζήδων……. 

Αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι τα έφαγαν μαζί με τον Σημίτη και έγιναν συνεργοί στην καταστροφή της Ελλάδας το 2009 για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα τους! Για τέτοιους «ευρωπαϊστές» μιλάμε. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here