Ο Πουλημένος στους Τούρκους είναι πιο επικίνδυνος από τον Τούρκο.

0
321

Οι πολλές Τούρκικες φωνές περί αντιποίνων επί της απόφασης τού ύπατου Ελληνικού Δικαστηρίου να μην κρίνει νόμιμη ίδρυση Τουρκικής οντότητας στην Ξάνθη δεν εξέπληξε.

Άνθρωποι μόσχο επιδοτούμενοι για να δηλώνουν Τούρκοι, είναι πιο πολύ επικίνδυνοι από τούς Τούρκους.

Άλλωστε τα αντίποινα είναι και ήσαν εκτός άλλων πολλών, το παράδειγμα το προ πολλού στο δρόμο, με την απόφαση της δικαιοσύνης τους να κρίνει νόμιμη την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Τί ωραία η ζυγαριά που κρατάει! Δημοσιεύονται εντελώς αδικαιολόγητες απελάσεις Ελλήνων τού Πόντου. Ο στόχος είναι πλέον πασιφανής και ξεκάθαρος.

Απέλαση, συνεπώς από τις Ελληνικές αρχές των βαλτών, από Τουρκική μεριά μουφτήδων, τους διευκολύνει να δικαιολογήσουν την έναρξη του ξηλώματος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Τουρκικό χρήμα ρέει πλέον στη Θράκη ζεστό σε πολίτες πού δέχονται να δηλώνουν οτιδήποτε τούς ζητηθεί από τον «ταμία». Το ψηφοδέλτιο λοιπόν οιουδήποτε κόμματος, στην Ξάνθη πού θα περιλαμβάνει και μουσουλμάνους δηλωσίες Τούρκους, πρέπει να είναι το κόκκινο πανί του ψηφοφόρου πανελλαδικά.

Το Τούρκικο Προξενείο στην Θράκη πρέπει να κλείσει, έστω και με την πληρωμή ως αντίκρισμα, τού Ελληνικού της Κωνσταντινουπόλεως, αφού οι ίδιοι χάνουν πολλαπλά από τέτοια.

Οι ειλημμένες αποφάσεις τους (δεν είναι πλέον προθέσεις) είναι ειλημμένες και ως τέτοιες πρέπει να απαντηθούν όποτε αυτές αντιμετωπίζονται στα κατά καιρούς τερτίπια τους.

Πρέπει ο Έλληνας να καταλάβει ότι δεν έχουμε πολιτικούς, πού να μπορούν να ανταποκριθούν στην σκακιέρα των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων πού έχουν θέσει προ πολλού στο τραπέζι οι γείτονες, και οι δικοί μας να τους αντιμετωπίζουν με τον φόβο του να μη συμβεί κάτι (γενικώς αυτό) και μετά; Και νάτο το δημόσιο χρέος στον Ουρανό, εκτός της μειοδοσίας.

Να μην έχει το σθένος, το κάθε κόμμα, να επιλέξει μουσουλμάνους υποψηφίους πού να λένε είμαι Έλληνας; Εάν δεν βρίσκει καλύτερα να μείνει χωρίς.

Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη το ΚΙΝΑΛ, και να αφήσει πίσω τα εκπροσωπούμε όλους τούς Έλληνες και τα αλλά (κατά ποιητή) ηχηρά τοιαύτα, και όχι μόνον, όπως το ζεϊμπέκικο με τον Τούρκο Τζεμ, ο οποίος ήξερε γιατί το χόρευε δημόσια. Ο Γεώργιος;

Είναι πιάνει ηλίου φαεινότερο πως οι Τούρκοι δεν πρόκειται να προσφύγουν σε κανένα διεθνές δικαστήριο χωρίς να διαβάσουν Απριόρι την απόφαση πού θα εκδοθεί.

Το παρελθόν ιδίως στο Κυπριακό κάθε φορά πού οι ίδιοι πρότειναν λύσεις πού από εμάς απορρίπτοντας, την επόμενη φορά επανέρχονταν με πολύ περισσότερες διεκδικήσεις απορώντας το γιατί στο παρελθόν ζητούσαν τόσα λίγα, και φτάσαμε εδώ πού φτάσαμε.

Δηλαδή το κουβαδάκι μας και σε άλλη παραλία. Το ζεϊμπέκικο όμως ζεϊμπέκικο. Τέτοια ψώνια! Ψωνάρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here