Ο πρώην πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα και νυν σύμβουλος του Σόλτς…αποκαλύπτει πως μας χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί με την κυκλική παράδοση BMP-1 και Marder.

0
207

Ο πρώην πρέσβης του Βερολίνου στην Αθήνα και νυν σύμβουλος του καγκελαρίου Σολτς, Jens Plötner, αποκάλυψε στην ουσία το σχέδιο της Καγκελαρίας και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας πριν λίγες ημέρες, σε εκδήλωση της δεξαμενής σκέψης «Γερμανική Εταιρία Εξωτερικής Πολιτικής» (DGAP) τόνισε το εξής:

Ο Jens Plötner  παραπονέθηκε αστειευόμενος ότι τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης έδωσαν υπερβολική προσοχή στην προμήθεια όπλων στην Ουκρανία και δεν σκέφτηκαν πώς θα χτίσει το Βερολίνο σχέσεις με τη Μόσχα στο μέλλον.

«Είκοσι Marder (Γερμανικά τεθωρακισμένα οχήματα  που ζήτησε το Κίεβο από το Βερολίνο) μπορούν να γεμίσουν πολλές σελίδες εφημερίδων, αλλά υπάρχουν λιγότερα άρθρα για το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μας με τη Ρωσία στο μέλλον»…είπε.

Καλή η ανταλλαγή των BMP-1 από MARDER, κακό να ενημερωνόμαστε από ξένους - slpress.gr

Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι ο Jens Plötner φέρεται ότι είναι ο εμπνευστής της κυκλικής ανταλλαγής τεθωρακισμένων (BMP-1 και Marder) με την Ελλάδα, προκειμένου να αποφύγει η Γερμανία να επιδεινώσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία στέλνοντας απευθείας τεθωρακισμένα στην Ουκρανία!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here