Ο Ρωσικός Στρατός τραγουδά το «Happy» και το «Get Lucky»!!

0
194

Λέγεται ότι η γεμάτη ταλέντο χορωδία του ρωσικού (πάλαι ποτέ «κόκκινου») στρατού είναι μια από τις μεγάλες «απολαύσεις» του Βλαντιμίρ Πούτιν, και θα λάβει μέρος στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.

Όμως πολλά έχουν αλλάξει από τότε που τα μέλη της τραγουδούσαν μόνο το Σοβιετικό Ύμνο, στρατιωτικά εμβατήρια, πατριωτικά τραγούδια, την «Καλίνκα» και άλλα παραδοσιακά ρωσικά άσματα (όχι ότι σταμάτησαν να τα τραγουδούν…..κάθε άλλο).

Γιατί όπως κάθε καλλιτέχνης με ανήσυχο πνεύμα και ταλέντο θα όφειλε να κάνει, οι άνδρες της χορωδίας του ρωσικού στρατού (με την επωνυμία συγκρότημα του Αλεξαντρώφ – έχουν δώσει παραστάσεις και στη χώρα μας), αφήνουν στα καμαρίνια το βλοσυρό τους ύφος, εκσυγχρονίζονται, διευρύνουν τη γκάμα τους, συνεργάζονται με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, και εσχάτως απλώνονται και σε πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα τραγουδώντας το βραβευμένο με Grammy «Get Lucky» των Daft Punk, αλλά και το «Happy» του Φάρελ Γουίλιαμς…..κάνοντας το και βίντεο κλιπ ακόμα και στους δρόμους της Ρωσίας!

Απολαύστε τους……και συγχωρήστε έναν από τους χορωδούς που στην αρχή του «Get Lucky» σκοτώνει το beginniiing με την προφορά του!:

«Happy» του Φάρελ Γουίλιαμς:

{videobox}OGFrvzKecq0{/videobox}

«Get Lucky» των Daft Punk: 

{videobox}BYbtAZjB8QM{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here