Ο Ρόμπι Ουίλλιαμς στο «Rockwave Festival»!

0
374

Φέτος το Rockwave Φεστιβάλ κλείνει τα 20 χρόνια από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσής του και ανήμερα στις 20 Ιουνίου 2015 στις 20.15, στη σκηνή του TerraVibe Park προσγειώνεται για μια μοναδική συναυλία ο πληθωρικός κι ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο σταρ Ρόμπι Ουίλλιαμς.

Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων του «μουσικού σήμερα»!

Στην καριέρα του έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17.

Έξι από τους δίσκους του Robbie φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή albums του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ Guinness με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006, έχει πουλήσει πάνω από 18.9 εκατ. άλμπουμ και πάνω από 77 εκατομμύρια single δίσκους στην σόλο καριέρα του.

Ποιος είναι

Ο Ρόμπερτ Πήτερ «Ρόμπι» Ουίλλιαμς γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στόουκ-Ον-Τρέντ του Σταφορντσίαρ της Αγγλίας κι ο πατέρας του είχε μια παμπ. Ο Ρόμπι πήγε σχολείο στη γενέτειρά του και παρακολούθησε μαθήματα χορού σε σχολή στη γειτονική πόλη Τάνσταλ.

Λάμβανε μέρος σε πολλά σχολικά έργα και τραγούδαγε. Ήδη στα 16 του, το 1990 ήταν το νεότερο μέλος του συγκροτήματος «Take That». Όταν το γκρουπ αναζητούσε μουσικούς η μητέρα του Ρόμπι είδε την ανακοίνωση και του είπε να πάει. Έτσι κι έγινε κι ο Ρόμπι με τις τρελές εμφανίσεις του έκλεβε την παράσταση, ενώ δεν ήταν εκείνος ο τραγουδιστής.

Οι διαφορετικές απόψεις του για τα τραγούδια του γκρουπ και η διαφωνία του με τον ατζέντη και ιδρυτή του συγκροτήματος Νάιτζελ Μάρτιν Σμιθ τον απογοήτευσαν και τον έστρεψαν στο ποτό και τα ναρκωτικά.

Οι συνεχείς συγκρούσεις και ο εθισμός του, έκαναν τους «Take That» να τον αποπέμψουν μετά 15 χρόνια (χώρισαν και ξανάσμιξαν 2 φορές στο μεσοδιάστημα), και να συνεχίσουν μόνοι τους.

Τότε όλος ο τύπος και η τηλεόραση στράφηκε στον Ρόμπι για συνεντεύξεις, κι εκείνος έλεγε ότι ήθελε να κάνει πια σόλο καριέρα. Αφού πλήρωσε ρήτρα στο συγκρότημα για να διαλύσει το συμβόλαιό του, ανακοίνωσε το 1996 ότι υπέγραψε με τη δισκογραφική Chrysalis.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι δίσκοι, πολλές εμφανίσεις και συνεχής άνοδος. Το 2202 υπέγραψε συμβόλαιο με την ΕΜΙ για το αστρονομικό ποσό των 80 εκατ. λιρών, το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει ποτέ υπογραφεί στη Μ. Βρετανία. Κάθε του άλμπουμ, κάθε του εμφάνιση, κάθε περιοδεία ήταν θρίαμβος.

Το 2012 άνοιξε τις γιορτές για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ έξω από το παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Επιτυχίες έγιναν και τα singles που γύρισε με την Κάιλι Μινόνγκ «Kids» και τη Νικόλ Κήντμαν «Something Stupid». Έχει γίνει ακόμη και ήρωας βίντεο games!

Ανακηρύχθηκε ως ο πιο επιτυχημένος Άγγλος τραγουδιστής όλων των εποχών, παίζει κιθάρα, μπάσο, συνθεσάιζερ, ντραμς, πιάνο, μαρίμπα, βιολί, αρμόνικα. Είναι συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός δίσκων, ηθοποιός. Το παιδί θαύμα σας βεβαιώνω.

Προσωπικά

Από το 2006 ο Ουίλλιαμς ζούσε τον περισσότερο καιρό- λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων – στο Λος Άντζελες. Από το 2009 όμως αγόρασε μια μεγαλόπρεπη παλαιά κατοικία έναντι 8.5 εκατ. λιρών στο Κόμπτον Μπάσσετ στην Αγγλία, κοντά στον φίλο του Τζόναθαν Γουίλκς, την κράτησε για ένα χρόνο, μετά την πούλησε κι επέστρεψε στο Λος Άντζελες.

Ο Ρόμπι πολεμά σ΄ όλη του τη ζωή με την αυτοκριτική, την κατάθλιψη, την εμμονή, τον αλκοολισμό, τον εθισμό σε ουσίες. Ο φίλος του Έλτον Τζον μάλιστα του σύστησε μια κλινική αποτοξίνωσης από τα αντικαταθληπτικά που έπαιρνε.

Ο Ρόμπι κάπνιζε 60 τσιγάρα την ημέρα, αλλά το σταμάτησε το 2009. Το 2011 έγινε καλά από λήθαργο που υπέφερε και αυτό από μια δυσλειτουργία της τεστοστερόνης που προκαλεί ανδρική…..εμμηνόπαυση – ναι, ναι, μην το κοροϊδεύετε – κι εκείνος φοβήθηκε ότι επέστρεψε η κατάθλιψη.

Τα ενδιαφέροντά του στρέφονταν πάντα προς τα UFO και γενικότερα προς τα μεταφυσικά φαινόμενα. Μέχρι και σε σχετικά ντοκιμαντέρ έλαβε μέρος και σε συνέδρια. Βέβαια αυτό ξεκίνησε από τη μητέρα του που του είχε μεταδώσει τη μανία της για τα ξωτικά, τους δαίμονες και τις μάγισσες.

Σε μια συνέντευξη είπε ότι το πρώτο του UFO το είδε στην Αγγλία όταν ήταν μικρός, το δεύτερο στο Μπέβερλι Χιλς και το τρίτο μόλις είχε τελειώσει τη σύνθεση ενός τραγουδιού του σχετικού με τους εξωγήινους.

Είναι οπαδός της Universal Life Church Monastery που επιτρέπει στα μέλη της να τελούν γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και εξορκισμούς. Αν και πολλά έχουν λεχθεί για το αν ο Ρόμπι είναι ομοφυλόφιλος, εκείνος είναι από το 2006 μαζί με την Τουρκοαμερικανίδα ηθοποιό Αϊντα Φηλντ, παντρεύτηκαν , απέκτησαν δυο παιδιά και ζουν σε μια εκπληκτική κατοικία στο Γουίλτσαϊρ της Αγγλίας.

Η περιουσία του το 2014 ανερχόταν σε 130 εκατ. λίρες. Κάνει πολλές φιλανθρωπίες για άρρωστα παιδιά και άπορους στη γενέτειρά του το Στόουκ-Ον-Τρεντ γι αυτό κι έδωσαν το όνομά του σε δρόμους εκεί- ενώ είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στην τοπική ποδοσφαιρική της ομάδα Port Vale, και διοργανώνει αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς .

Αυτό το σπουδαίο καλλιτέχνη λοιπόν θα απολαύσουμε χάρη στο Rockwave Festival, στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδείας του Ρόμπι «Let Me Entertain You». 

INFO: 210.8820426

20/06/15 Robbie Williams / Kovacs

*Γενική είσοδος 60 ευρώ,
*Εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης (Pitch A) 80ευρώ, τα VIP εισιτήρια 98ευρώ.

Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP προσφέρεται μια θέση parking σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στην ανατολική πύλη (Αυστηρά Περιορισμένος Αριθμός)

04/07/15 Prodigy Judas Preist

21/07/15 Manu Chao La Ventura / Baildsa.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here