Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κορυφή του κόσμου: Κατέκτησε το ATP Finals.

0
489
epa08004376 Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his final match against Dominic Thiem of Austria at the ATP World Tour Finals tennis tournament in London, Britain, 17 November 2019. EPA/WILL OLIVER

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε το τουρνουά των κορυφαίων του κόσμου, το ATP Finals, το μεγαλύτερο τρόπαιο στην έως τώρα καριέρα του.

Από το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τον Ντομινίκ Τιμ, που βρίσκεται στο Νο5 και κατάκτησε το τουρνουά στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι τενίστες της χρονιάς.

Στο πρώτο σετ, έχασε στις λεπτομέρειες με 7-6, αλλά στο δεύτερο με δύο μπρέικ νίκησε εύκολα με 6-2. Στο τρίτο σετ έκανε το μπρέικ στο τρίτο game και προηγήθηκε με 2-1. Κράτησε το σερβίς του και έφτασε στο 3-1.

Στη συνέχεια,  ο Τιμ πήρε πίσω το μπρέικ. Και το παιχνίδι έφτασε στο 6-6- και το τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς  νίκησε με 7-4 και είναι ο νέος πρωταθλητής κόσμου σε ηλικία 21 ετών.

Μπράβο Στέφανε!!…….

Υ.Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ.

Με την μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις.

Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας.

Υ.Γ.1. Φρενίτιδα για την Ιστορική Νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here