Ο Στουρνάρας «αγνόησε» για άλλη μια φορά την δικαιοσύνη!

0
233

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει εδώ και ένα χρόνο ότι ο Στουρνάρας έχει τσακωθεί με την ηθική, την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη.

Καλώς ή κακώς ή κυρία Αναστασία Σακελλαρίου είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των κόκκινων δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η ηθική λεει ότι επιβάλλεται η παραίτηση της από Διευθύνων Σύμβουλος.

Αναστασία Σακελλαρίου.

Ο πρώτος που έτρεξε να την υπερασπιστεί είναι ο Στουρνάρας αγνοώντας ακόμα μια φορά τη δικαιοσύνη και θέλοντας να μας δείξει ότι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του η λέξη δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.

Η δήλωση του ΥΠΟΙΚ εξερχόμενος από το Μαξίμου τα λεει όλα και δείχνει για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο διώκτης των Ελλήνων, είπε λοιπόν ο Στουρνάρας «έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κ. Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα». Κανένας σεβασμός από τον ΥΠΟΙΚ στο πόρισμα της δικαιοσύνης και άμεση παρέμβαση στο έργο της δείχνοντας ότι η κυρία Σακελλαρίου δεν πρέπει να πειραχτεί.

Κανένας φυσικά δεν κατηγορεί την κ. Σακελλαρίου και δεν μπορεί να κάνει τον δικαστή αλλά όπως συμβαίνει σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις όταν κάποιος αξιωματούχος της κυβέρνησης κατηγορείται για οτιδήποτε και μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση με εισαγγελικό πολυσέλιδο πόρισμα η ηθική λεει ότι πρέπει να παραιτηθεί και δεν ηθικός οποίος παρεμβαίνει επιλεκτικά σε ορισμένες υποθέσεις και για ορισμένους ανθρώπους προσπαθώντας να επηρεάσει.

Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που χθες εξαίρεσε τα πούρα από τις αυξήσεις στην 0,5 λεπτών στα τσιγάρα;;

Αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά ότι η Ελλάδα δεν έχει Υπουργό Οικονομικών! Έχει απλά έναν διαπραγματευτή με την ΤΡΟΙΚΑ και για λογαριασμό της ΤΡΟΙΚΑ!!

Τα αλλεπάλληλα καταστροφικά λάθη του και οι τύπου «εξαιρώ τα πούρα» παρεμβάσεις του δείχνουν μια τεράστια έλλειψη συνείδησης και αντίληψης του σωστού από το λάθος και έτσι κάνει τον πολίτη να γελάει και να κλαιει παράλληλα γιατί έχει να κάνει με αυτόν τον άνθρωπο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε άρθρο της εφημερίδας Kifisia Press στις 04/02/2013 με τίτλο – Οι «αποδοχές» και οι «ικανότητες» της νέας διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας – αναφέρεται ότι η κ. Αναστασία Σακελλαρίου διορίσθηκε από τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με ετήσιες μικτές αποδοχές ύψους 215.000,00 ευρώ!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here