Ο Συνδυασμός «Γιώργος Θωμάκος-Δύναμη Ελπίδας» συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς «Οξυγόνο για την Κηφισιά».

0
1298

O Συνδυασμός «Γιώργος Θωμάκος-Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» είναι ο πρώτος Συνδυασμός του Δήμου μας  που πρότεινε Δια-παραταξιακά Κοινοτικά Συμβούλια με ισότιμη συμμετοχή όλων των παρατάξεων.

Ο ενισχυμένος ρόλος των Κοινοτικών Συμβουλίων επικεντρώνεται στην καθημερινότητα της τοπικής κοινωνίας με μέριμνα τεχνικών εργασιών μικρής κλίμακας και στην εκπροσώπηση των συμφερόντων της κοινότητας στο Δήμο.

Με τον νέο εκλογικό νόμο δίνεται η δυνατότητα στις Κοινότητες, να εκπροσωπηθούν με συνδυασμούς οι οποίοι θα μετέχουν στην εκλογική διαδικασία χωρίς καμία σύνδεση με τους  Δημοτικούς συνδυασμούς.

Με το σκεπτικό αυτό και προς όφελος των κοινοτήτων μας Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη ο Συνδυασμός μας προσπάθησε για δια-παραταξιακά κοινοτικά συμβούλια.

Εφόσον αυτό δεν επετεύχθη ο Συνδυασμός «Γιώργος Θωμάκος Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Οξυγόνο για την Κηφισιά»  με δύο (2) Υποψήφιες  κυρίες:

-Μαγδαληνή Σκορδάκη-Μπονοροπούλου και την 

-Ελένη Σουρά,

ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν συνολικά πέντε (5) Παρατάξεις.

Η Θεοδώρα Βιργινία Ντάλλη παρουσιάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς «Οξυγόνο για την Κηφισιά»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here