Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε Αντίγραφο των εκλογικών καταλόγων!

0
167

Το ψηφιακό αντίγραφο του συνόλου των εκλογικών καταλόγων της Επικράτειας….και του συνόλου των εγγραφών σε μερίδες στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου, με βάση τις οποίες καταρτίζονται οι εκλογικοί κατάλογοι, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος στη Διακομματική Επιτροπή, απέστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών Μ. Θεοχαρίδη, επισημαίνοντας μετά άλλων ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες στην όλη διαδικασία αναθεώρησης των εκλογικών καταλόγων που παγίως γίνεται αυτή την εποχή.Επισημαίνει, μάλιστα, τον αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία των γεννηθέντων το 1997, αλλά και το ότι: 

«αιφνιδιάστηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας που αντικειμενικώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν, καθώς δεν πρόλαβαν να καταθέσουν εγκαίρως αίτηση εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μ. Θεοχαρίδης επικαλέστηκε νομικά κωλύματα και απάντησε αρνητικά στο ανωτέρω αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τη χορήγηση στοιχείων των δημοτολογίων. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here