Ο Τσίπρας Επικράτησε του Μητσοτάκη στη μάχη της Τηλεθέασης!

0
269

-Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Σρόιτερ 3.000 προβολές.

-Συνέντευξη Τσίπρα στον Χατζηνικολάου 36.000 προβολές.

Τηλεθέαση:

Ο Τσίπρας επικράτησε του Μητσοτάκη στη μάχη της τηλεθέασης

Μητσοτάκης στον Άλφα:  10,3% στο δυναμικό κοινό και 12,3% σε όλο το κοινό.

Τσίπρας στον Αντ1:  12,5% στο δυναμικό κοινό και 18,2% στο σύνολο.

Νύχτα Κόλαση στο Μαξίμου-Εμβρόντητοι βλέπουν τον Τσίπρα στον Χατζηνικολάου.

Ο Τσίπρας επικράτησε του Μητσοτάκη στη μάχη της τηλεθέασης

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ξενυχτούν ξεψαχνίζοντας λέξη προς λέξη την συνέντευξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου με τον πρωθυπουργό να έχει γίνει έξαλλος με όσα ακούει.

Όπως μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή, πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έγινε έξαλλος με συνεργάτη του που τον έπεισε να βγει νωρίτερα στον Alpha πριν τον Τσίπρα καθώς αποδείχθηκε τεράστιο επικοινωνιακό λάθος.

Έδωσε την ευκαιρία στον Τσίπρα να απαντήσει σε όσα είπε νωρίτερα, λέγοντας ο Τσίπρας την τελευταία λέξη.

Να σταματήσουν οι επιπολαιότητες. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν έκανε καλώς ή κακώς που αποφάσισε μόνος αποστολή οπλισμού, και απάντησε ότι πολύ καλώς έκανε κι ότι δεν τον ενδιαφέρει κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Έκφραση ενός πρωθυπουργό-κεντρικού βοναπαρτισμού.

Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη θέση. Αν είσαι ουδέτερος, είσαι υπέρ του επιτιθέμενου. Είναι όμως λάθος του Πρωθυπουργου το ότι με την παροχή πολεμικού υλικού – αντί για ανθρωπιστική βοήθεια – μας καθιστά από χώρα που εμπλέκεται στην ειρήνη σε χώρα που εμπλέκεται στον πόλεμο.

Η κυβέρνηση έδωσε σε απευθείας αναθέσεις 6,6 δις. Πόσο κοστίζει η μείωση του ΕΦΚ στα κατώτερα επίπεδα; 1,5 δις κατ’ έτος. Τι θα σήμαινε;
-25€ λιγότερα σε κάθε γέμισμα βενζίνης.
-2.000€ λιγότερα για τον αγρότη.
-400€ λιγότερα για θέρμανση.
Θα ήταν μία ανάσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελείωσε τον Μητσοτάκη…

«Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΗ παίρνει 7πλασιο μισθό του Πρωθυπουργού, €360.000 χρόνο, με γαλάζιους 105 διευθυντές, 250 βοηθούς Διευθυντές που παίρνουν 6-8.000/μηνα και οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα».

Αλέξης Τσίπρας

«Αυτό που μας απασχολεί τώρα, είναι τα νοικοκυριά που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα ή αν θα είναι υψηλά η μετοχή της ΔΕΗ;»

Αλέξης Τσίπρας: Ξεχνάτε ότι το 2018 είχαμε μνημόνια.

Μητσοτάκης: «Κάποια στιγμή θα τελειώσει ο χειμώνας οπότε θα γλυτώσουμε από την επιβάρυνση του πετρελαίου θέρμανσης».
Έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.
Ειλικρινά δεν ντρέπεστε…

Υ.Γ. Άδειασε την Σακελλαροπούλου ο Τσίπρας για την ανιστόρητη δήλωση της.

Στην αρχή-αρχή μάλιστα της συνέντευξής του – που είναι ακόμη σε εξέλιξη – στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο Αλέξης Τσίπρας «κάρφωσε» κυριολεκτικά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την ανιστόρητη δήλωσή της ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι η πρώτη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δήλωση που την έκανε ρεζίλι στο διαδίκτυο και στα social media.

Με το που τον ρώτησε λοιπόν στην αρχή ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε:

«Εγώ δε θα πω ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια εισβολή μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γιατί δυστυχώς έχουν γίνει και άλλες πολλές»!!!

Μεγαλειώδες άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα στην κα Πρόεδρο που σίγουρα υποδηλώνει και την συγγνώμη του γιατί την ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here