Ο Τσίπρας «Παρενοχλεί» και «Εκφοβίζει» και μόνον που υπάρχει!…της Κατερίνας Ακριβοπούλου.

0
285

Τέτοια διαφήμιση του αντιπάλου από τους φωστήρες αυλικούς του κατά φαντασία Λουδοβίκου, ούτε στους καλύτερους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου.

Ο Τσίπρας «παρενοχλεί» και «εκφοβίζει» και μόνον που υπάρχει! | Eretikos.gr

Το TikTok κατέβασε το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να παίζει  μπάσκετ με τους πιτσιρικάδες του Παιδικού Χωριού SOS, ανήμερα του Πάσχα, επειδή λέει  «παραβίασε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού». Προηγήθηκαν μαθαίνουμε, μαζικές αναφορές από χρήστες που…ενοχλήθηκαν.

Τα απελπισμένα λόγω κατρακύλας τρολάκια του Μαξίμου ενημερώθηκαν ότι στόχος του Μαξίμου είναι αποκλειστικά ο Τσίπρας και είπαν να πλειοδοτήσουν στον πόλεμο εναντίον του με τον πιο γελοίο, εξόφθαλμο και αποκαλυπτικό του πανικού τους τρόπο. 

Με τις μαζικές τους «διαμαρτυρίες» εξωτερίκευσαν στην πραγματικότητα τον μεγάλο τους φόβο!  Ομολόγησαν ότι ο Τσίπρας παρενοχλεί και εκφοβίζει και μόνον που υπάρχει!

Παρενοχλεί τα μισάνθρωπα  διαπλεκόμενα συστήματα  και εκφοβίζει με την δημοφιλία του τον ατάλαντο, ξιπασμένο και αδίστακτο γόνο και τους ομοίους του που δεν τολμούν να κατέβουν στον κόσμο ούτε κατά διάνοια.

Αλλά η Επικοινωνιακή γκάφα ολκής δεν σταματά εδώ. Ούτε οι πιο στούρνοι ανθυποϋπάλληλοι των υπογείων του Μαξίμου  δεν θα διέπρατταν-εκτός των άλλων-το λάθος να κάνουν γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει λογαριασμό στο σχετικά καινούργιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok, τον οποίο μάλιστα άνοιξε πρόσφατα. Και όσοι δεν το γνώριζαν, τώρα το πληροφορήθηκαν, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί μέσα σε λίγη ώρα ο αριθμός των ακολούθων.

Τέτοια διαφήμιση του αντιπάλου από τους φωστήρες αυλικούς του κατά φαντασία Λουδοβίκου, ούτε στους καλύτερους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου.

Πόσο μάλλον που μετά από επίσημη ένσταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, το TikTok επανέφερε το «λογοκριμένο» βίντεο με προστιθέμενη αξία!

TikTak, TikTak, TikTak…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here