Ο Τσίπρας παρουσίασε το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»: «Υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας» .

0
478

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η διαχείριση της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα με ταχύτητα σε έναν νέο κύκλο απόγνωσης, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, διότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έλαβε υπ’ όψιν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας όμως ότι το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ», αποτελεί ακόμη ένα παράθυρο ευκαιρίας για τη χώρα.

«Ένας λαός που ανέκτησε τη συλλογική του αυτοπεποίθηση με την έξοδο από τα μνημόνια το 2018, και με τη σθεναρή του στάση στη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, δεν γίνεται να οδηγείται, και μάλιστα με ταχύτητα, σε ένα νέο κύκλο απόγνωσης» ανέφερε από το Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας επίσης ότι είναι:

«Αδιανόητο κοινωνικά και εθνικά επικίνδυνο, να ενηλικιωθεί μια ακόμα γενιά θεωρώντας ως δεδομένο ότι θα ζει σε μια χώρα με διαρκή ύφεση, υψηλή ανεργία και κραυγαλέες κοινωνικές ανισότητες.

Είναι θλιβερό για μια χώρα, το μόνο που μπορεί να παρέχει στους νέους ανθρώπους της, στους 20αρηδες, να είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός. Οι 20ρηδες του 2012 έτρωγαν ξύλο στην πλατεία Συντάγματος, επειδή διαδήλωναν. Οι σημερινοί 20ρηδες τρώνε ξύλο στην πλατεία της γειτονιάς τους, επειδή απλά βρέθηκαν εκεί».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης, στηλιτεύοντας τον τρόπο με τον οποίον η ΝΔ προωθεί αντιδραστικά μέτρα εν μέσω κρίσης: «η κυβέρνηση της ΝΔ, ασχολείται μονάχα με το πως θα αξιοποιήσει την κρίση για να επιταχύνει όσα αντιδραστικά είχε σχεδιάσει για την οικονομία, την εργασία και το κοινωνικό κράτος, ήδη πριν την πανδημία».

Η χθεσινή παρουσίαση στο Ζάππειο του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»:

Παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι»

Μπορούμε να αλλάξουμε τη μέχρι σήμερα προδιαγεγραμμένη πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας. Να αποτρέψουμε τη βαθιά ύφεση και την ανεργία. Να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Το πρόγραμμά μας αποτελεί ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο, άμεσα υλοποιήσιμο και απολύτως αναγκαίο σχέδιο, στη βάση των υπαρκτών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας. Ένα σχέδιο που πρέπει να υλοποιηθεί σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο. #ΜενουμεΟρθιοι

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 25. Mai 2020

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ. Το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» σε καρτέλες με παραδείγματα όπως τα ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας ΕΔΩ…..

Υ.Γ.1. Τηλεοπτική καραντίνα.

Με εξαίρεση το KONTRA τα τηλεοπτικά κανάλια φρόντισαν να θάψουν τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, όπου παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεθεί σε τηλεοπτική καραντίνα ακόμα και από κανάλια για τα οποία είχε δώσει μάχη για να εξασφαλίσουν οι ιδιοκτήτες τους την περιβόητη άδεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here