Ο Aλέξης Τσίπρας θα ξεπεράσει τον Ελευθέριο Βενιζέλο!…….του Γιώργου Κουρή.

0
178

Είναι «ανοιχτομάτης» και «πονηρός» ώστε δεν θα πέσει ποτέ στην παγίδα να ΔΙΧΑΣΕΙ τον λαό.

Πέρασε και η 28η Οκτωβρίου χωρίς να ανοίξει μύτη, χωρίς να αποδοκιμασθούν οι επίσημοι (τουλάχιστο με το σήμα της ανοιχτής παλάμης), με τους πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή καταστολή μετά φιέστας.

Σε αντίστοιχη φιέστα και οι δανειστές οι οποίοι δίνουν χαλαρά την γ΄ αξιολόγηση στην κυβέρνηση!! Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας ατενίζει χαλαρός το 2019 με τον Γιώργη τον Κουρή να γράφει στην «Kontranews» ότι ο Τσίπρας θα ξεπεράσει και τον Ελευθέριο Βενιζέλο!

Toν ευνοούν οι γεωπολιτικές συνθήκες και η σοβαρή πολιτική που ασκεί

ΕΧΟΝΤΑΣ κατά καιρούς ο Αλέξης «επιτεθεί» εναντίον όλων των μεγάλων ηγετών του κόσμου, τους οποίους έχει μάλιστα σκυλοβρίσει, την Μέρκελ επί μήνες την φώναζε….«Μαντάμ Μέρκελ» το ίδιο έβριζε καθημερινά τον Σόιμπλε, ο οποίος ήταν τόσο…..ευγενής ώστε όταν πήγε ο Τσίπρας και τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, φεύγοντας ο Έλληνας πρωθυπουργός ξέρετε τι του ευχήθηκε ο ανθέλληνας, ο θρασύτατος και ο προκλητικός Γερμαναράς;;; ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Απόλυτη…..Γαλατική ευγένεια…..που σίγουρα για πρώτη φορά θα ακούστηκαν στην παγκόσμια πολιτική ιστορία, τέτοιου είδους εμπαθείς «ευχές»!!! ΑΚΟΜΑ και τον φίλο του, Γάλλο Σοσιαλιστή ηγέτη, τον φώναζε ΟΛΑΝΔΡΕΟΥ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ο Αλέξης τώρα μετά τις περιοδείες του και την πρόσκληση ξένων ηγετών στη χώρα μας με τους οποίους – όλους – λόγω χαρακτήρος και των ικανοτήτων του που αποπνέουν τόλμη, ειλικρίνεια και σεβασμό, ο Τσίπρας ανακατεύεται και με τη διεθνή πολιτική σκηνή και για αυτό Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πλέον τον χρησιμοποιούν σαν εκπρόσωπό τους σε πολύ δύσκολες περιστάσεις, τις οποίες φέρει σε πέρας με άριστα αποτελέσματα.

ΣΤΗΝ πραγματικότητα ο Αλέξης στη διεθνή πολιτική σκηνή αποτελεί την…..ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής. 

Απόδειξη οι τιμές, οι παράτες και τα πολύ καλά λόγια τα οποία είπε ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής υπέρ του Αλέξη, του Λαού και της χώρας μας! Όπως επίσης είναι και ο έκδηλος σεβασμός που τρέφουν όλοι οι Ευρωπαίοι για τις πολιτικές κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού.

ΝΑ μας θυμηθείτε ότι παρά τις γκρίνιες για τα σκληρά μέτρα που λαμβάνει ο Αλέξης θα ξεπεράσει ακόμα και τον Ελευθέριο Βενιζέλο! 

Πρώτον γιατί με τη σημερινή ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ που υπάρχει στην Τουρκία και τα Βαλκάνια κανείς δεν μπορεί να δηλώσει και να υποσχεθεί ότι δεν θα έχουμε και εδώ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

ΚΑΙ δεύτερον, ο Αλέξης είναι τόσο «ανοιχτομάτης» και…..«πονηρός» ώστε δεν θα πέσει ποτέ στην παγίδα να ΔΙΧΑΣΕΙ τον λαό, όπως «βοήθησε» ο «Βενιζέλος» να δημιουργηθούν δύο τεράστια στρατόπεδα, το Βασιλικό και το Αντιβασιλικό, με αποτέλεσμα αυτή την άγρια κόντρα να την πληρώσει ακριβά και ο ίδιος ακόμα με τις δύο δολοφονικές απόπειρες, εναντίον του.

ΚΑΙ ένα τελευταίο: Ευρωπαίοι και Αμερικανοί θέλουν τον Τσίπρα να παραμείνει στη θέση του, στην Αριστερά, γιατί αυτό του δίνει ιδιαίτερα υψηλό κύρος στις επαφές και τις διαπραγματεύσεις του με τους ξένους ηγέτες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here