Ο Matthew Heimbach και το κίνημα Τραμπ στην Ελλάδα!…του Δημήτρη Ψαρρά.

0
551

Η επιχείρηση κατάληψης του Καπιτωλίου και οι σκοτεινοί δίαυλοι με την Ελληνική Ακροδεξιά. Ο κομβικός ρόλος του Αμερικανού φίλου της Χρυσής Αυγής, Matthew Heimbach.

Όπως συμβαίνει συνήθως, η έφοδος των οργανωμένων οπαδών του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στο κτίριο του Καπιτωλίου την περασμένη Τετάρτη μεταφέρθηκε αμέσως στα καθ’ ημάς ως επιχείρημα στον Eσωτερικό Kομματικό Aνταγωνισμό.

Προηγήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος με ένα χαρακτηριστικό tweet:

«Η μάστιγα των αγανακτισμένων» χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία»

Ακολούθησε και ο Γιάννης Πρετεντέρης που σύγκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Αλέξη Τσίπρα και πήραν σειρά και άλλοι ομόφρονες σχολιαστές.

Βέβαια ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που δεν κρύβει την αγάπη του προς τον Τραμπ δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος το 2016 διαλαλούσε το αίσθημά του:

«Για εμένα είναι η ελπίδα, η προσδοκία, η ευχή, μακάρι, πολύ μακάρι, χαίρομαι που βαδίζει πάνω στα οράματα που είχαμε χτίσει με τον Φάρατζ στο Ευρωκοινοβούλιο το 2004, ακριβώς επάνω σε αυτά τα χνάρια. Είναι εθνοκεντρικός, είναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή ακριβώς εκεί που κινούμεθα εμείς, αυτό που πιστεύουμε εμείς, το όραμά μας.

Ο Τήλε-ευαγγελικός πάστορας Μαρκ Μπερνς, φανατικός οπαδός του Τραμπ, και η ανάρτησή του που αποκαλύπτει την παρουσία του ακροδεξιού Heimbach στο Καπιτώλιο.

Μακάρι να υπάρξει και μεταλαμπάδευση στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή τη στιγμή δημιουργείται ένα ωραίο τετράγωνο, Πούτιν, Μεγάλη Βρετανία, ενδεχομένως αύριο και η Γαλλία.

Η Ελλάδα αν μπορέσει να το πιάσει αυτό και εξαρτάται από τους πολίτες, ότι χρειάζεται ένας Τραμπ εδώ, δεν μπορούμε να βάλουμε τους αντίθετους του Τραμπ, δηλαδή τους νεοφιλελεύθερους, δεν μπορούμε να βάλουμε τους Αριστερούς, εδώ θέλουμε κάποιους εθνοκεντρικούς τύπους που να ταυτίζονται με τη νέα πολιτική που ροδίζει σήμερα σε όλο τον κόσμο».

Πάντως ο Καρατζαφέρης δεν είχε αρκεστεί στους ύμνους. Είχε προχωρήσει και στην «αποκάλυψη» ότι ο Τραμπ έχει Ελληνικές ρίζες, εφόσον ο παππούς του υποτίθεται ότι ήταν ο Ελληνοκύπριος Δανιήλ Τράμπας που μετανάστευσε στις ΗΠΑ για να δουλέψει μεταλλωρύχος!

Πρωταπριλιά όλο τον χρόνο είχε ο πρώην συγκυβερνήτης με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. το 2011.

Και όπως θα περίμενε κανείς, εκείνοι οι Έλληνες πολιτικοί που ταυτίστηκαν στη συνέχεια με τον Τραμπ δεν ήταν άλλοι παρά οι μαθητές του κ. Καρατζαφέρη, οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που βρίσκονται τώρα σε άλλα κόμματα.

Ο Αμερικανός Νέο Ναζί Matthew Heimbach, φίλος της Χρυσής Αυγής.

Πρώτος πρώτος ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος με τον πιο επίσημο τρόπο από το βήμα της Βουλής υποστήριζε πριν από δύο μήνες ότι ο Μπάιντεν επιχείρησε «καλπονοθεία» για να κερδίσει τις εκλογές:

«Τώρα χαροπαλεύει με καλπονοθεία να κερδίσει ο Μπάιντεν στις εκλογές. Διότι είναι καλπονοθεία και έχει αποδειχθεί. Ποιος; Ο άνθρωπος των Antifa, της παράνομης μετανάστευσης, της τρόμο-λαγνείας, της πράσινης ανάπτυξης και παραμύθια της Χαλιμάς» (05.11.2020).

Από κοντά και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που χαιρέτισε με άρθρο του την απόφαση του Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ («Καθημερινή» 05.03.2018).

Η πρόδηλη σκοπιμότητα να θολώσει το αντισημιτικό του παρελθόν ο παλιός συνεργάτης του Καρατζαφέρη δεν δικαιολογούσε βέβαια την προκλητική του ταύτιση με την καιροσκοπική αυτή απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ.

Και βέβαια στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο άλλος μαθητής των Πλεύρη-Καρατζαφέρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τις γνωστές του δηλώσεις ότι θα ψήφιζε «με τα δυο του χέρια» Τραμπ.

Βέβαια στη συνέχεια ο διαρκώς αυτό-διαψευδόμενος αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είχε υποστηρίξει ότι δεν το εννοούσε και ότι εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο επειδή βρισκόταν σε χιουμοριστική εκπομπή, αλλά αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αγανακτισμένοι» ή «Μακεδονομάχοι»;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here