Πάγωσε το Πανελλήνιο από την επίθεση των Ράδιο Αρβύλα στη Σία Κοσιώνη: Άκου ανιψούλα…

0
570

Νέος γύρος συγκρούσεων ανάμεσα σε Μαξίμου και τους Ράδιο Αρβύλα μετά την σημερινή επίθεση των Ράδιο Αρβύλα στην Σια Κοσιώνη.

Οι Ράδιο Αρβύλα αφού έπεξαν ένα μέρος απο πρόσφατη συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη, σχολίασαν την συγγενικη της σχέση με τον πρωθυπουργό καθώς ο σύζυγος της, Κώστας Μπακογιάννης είναι ανιψιός του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μάλιστα στη συνέχεια έφτιαξαν και ένα σατιρικό βίντεο με υποτιθέμενη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σία.

Σχετικά με την συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη να θυμίσουμε πως αφορούσε τη συνέντευξη της στην εκπομπή-ναυαρχίδα της δημόσιας τηλεόρασης, Προσωπικά που παρουσιάζει η Έλενα Κατρίτση.

Μια συνέντευξη στην οποία πάγωσαν  στην κυριολεξία οι τηλεθεατές όταν άκουσαν την γοητευτική κυρία των δελτίων ειδήσεων να αποκαλεί Θείο τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς το νεαρό της ηλικίας του πρωθυπουργού δεν παραπέμπει σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Απο την πλευρά της η Σία Κοσιώνη που μιλάει σπάνια για την προσωπική της ζωή, μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοικτά, δημόσια για την στενή πλέον σχέση της με την μεγαλύτερη πολιτική οικογένεια της χώρας μας, την οικογένεια Μητσοτάκη.

Άλλωστε η πορεία της ως τώρα στο δημοσιογραφικό μετερίζι δεν είχε αφήσει ποτέ ούτε την παραμικρή ιδέα ότι φέρει και αυτή την ιδιότητα, της πρωθυπουργικής ανιψιάς.

Μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη εξομολογήθηκε στην Έλενα Κατρίτση:

Δεν μπορώ εγώ να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων. Εάν κάποιος θέλει να πιστεύει ότι η Σία επηρεάζεται από τον σύζυγο της και από τον θείο του συζύγου της, είναι λίγο τι να πω…όταν κάποιοι προχωρούν σε μια αμφισβήτηση της επαγγελματικής μου ταυτότητας, δεν είναι μια γενική αντίληψη. Δεν είναι μια γενικώς διαμορφωμένη αντίληψη. Υπάρχουν κάποιοι που πράγματι το κάνουν.

Με ενοχλεί; Με ενοχλεί. Με επηρεάζει; Δεν με επηρεάζει. Είμαι τόσο απαλλαγμένη από βαρίδια που άλλοι μου προσάπτουν που αυτές πλέον οι κριτικές από το ένα αυτί μου μπαίνουν και από το άλλο αυτί μου βγαίνουν.

Όταν θέλω να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση. ασκώ κριτική στην κυβέρνηση. Όταν πρέπει να ασκήσω κριτική στην κυβέρνηση, ασκώ κριτική στην κυβέρνηση και γενικώς δεν με εμποδίζει τίποτα και κανείς να ασκήσω κριτική σε όποιον θέλω κάθε φορά. Σε όποιον πρέπει να του ασκηθεί κριτική κάθε φορά.

Ακριβώς επειδή αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να βγω και να το δηλώσω, αλλά προκύπτει από τη δουλειά μου καθημερινά και αποδεικνύεται, δεν νιώθω ότι υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να το ξεκαθαρίσω με οποιοδήποτε άλλον τρόπο.

Πάντοτε διεκδίκησα, συνεχίζω να διεκδικώ και δεν θα σταματήσω ποτέ να διεκδικώ την αυτονομία της υπάρξεως μου και της άποψης μου. Την αυθυπαρξία της άποψης μου.

Είμαι η Σία Κοσιώνη και έχω τη δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να δανειστώ ούτε την άποψη του άνδρα μου, ούτε την άποψη του συγγενικού περιβάλλοντος του άνδρα μου ούτε κανενός.

Νιώθω τόσο ασφαλής και τόσο στέρεα μέσα μου και επίσης θεωρώ ότι είναι λίγο προσβλητικό, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς οποιαδήποτε γυναίκα να της αμφισβητείται η ακεραιότητα της δικής της άποψης και προσέγγισης στα πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here