Πάνε…Μεγάλο Περίπατο υποσχέσεις και μελέτες!…του Άρη Χατζηγεωργίου.

0
301

Σε έγγραφο του υπουργείου περιγράφεται το μπάχαλο που έχουν προκαλέσει στο κέντρο της Αθήνας τα πρότζεκτ του Δημάρχου Αθηναίων και ταυτοχρόνως εγκρίνονται τα έργα για διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Πανεπιστημίου.

  • Στις ελληνικές καλένδες οι αρχικές εξαγγελίες για δημόσια διαβούλευση, Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και εκπόνηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και οι εργασίες απαλλάσσονται από αδειοδότηση.
  • Αναλυτικά τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει οι αρμόδιοι και οι συστάσεις.

Τα παράδοξα του «επιτελικού κράτους Μητσοτάκη»:

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να περιγράφει σε έγγραφό του το γενικευμένο μπάχαλο που έχουν προκαλέσει στο κέντρο της Αθήνας τα σχέδια του Μεγάλου Περιπάτου και με το ίδιο έγγραφο να εγκρίνει τα έργα του Δήμου Αθηναίων για διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Πανεπιστημίου.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο από την εποχή που ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, πρώτο-ανακοίνωσε τον «Μεγάλο Περίπατο», τα αρχικά σχέδια υλοποιούνται κομμάτι κομμάτι.

Ξεκίνησαν από το κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος, όπου η επέκταση του πεζοδρομίου προκαλεί συμφόρηση της κυκλοφορίας από Σταδίου, τη Βασιλίσσης Σοφίας και την Αμαλίας.

Τώρα τα έργα επεκτείνονται στην Πανεπιστημίου, με προϋπολογιζόμενο κόστος 3 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν έχει ακόμη αναλυθεί επαρκώς.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here