Πάνος Καμμένος σε μετωπική σύγκρουση με την Ντόρα Μπακογιάννη!

0
190

Οι σχέσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με την οικογένεια Μητσοτάκη ήταν και παραμένουν από πολύ καλές ως εξαιρετικές.

Παρόλα αυτά ο ΥΕΘΑ είχε μετωπική σύγκρουση με την Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή τους τηλεοπτική παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Antenna στις 25/05/2015.

Ο κ.Καμμένος κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι στηρίζουν τους δανειστές κι όχι τη χώρα:

«Πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ του κοινού αυτού πλέον μορφώματος γιατί είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του παρελθόντος, έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε; 

Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι»

Αυτά που είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ προκάλεσαν την αντίδραση της κ. Μπακογιάννη:

«Παρακαλώ πολύ να ανακαλέστε, εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ λοιπόν να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, να μην συνεχίσετε αυτή τη λογική»,,,, απάντησε η βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών, το ότι κάθεστε σε μια καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα, να είμαστε ξεκάθαροι»….τόνισε απευθυνόμενη στον πρόεδρος των ΑΝΕΛ η Ντόρα Μπακογιάνννη και πρόσθεσε ότι «εμείς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»!!

{videobox}nWCMgnBpmgE{/videobox}

Υ.Γ. Μύδρους κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην ενημέρωση του προς τους πολιτικούς συντάκτες την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη οι τοποθετήσεις της κ. Μπακογιάννη περί ελέγχου στις κινήσεις κεφαλαίων από τις τράπεζες, ΜΟΝΟ ανασφάλεια προκαλούν και αποτελούν κακόβουλα και ανυπόστατα σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

«Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα» είπε ο κ. Σακελλαρίδης απαντώντας στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Ανεύθυνα και πολιτικά υποκινούμενα τα σενάρια περί ελέγχου στις κινήσεις των κεφαλαίων από τις τράπεζες»…..πρόσθεσε ο Γ. Σακελλαρίδης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here