Πήρε φωτιά η Τουρκική μονταζιέρα: Βίντεο με αερομαχία με Ελληνικά F-16 η απάντηση στο στραπάτσο.

0
475

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της γειτονικής χώρας συνεχίζει τον πόλεμο προπαγάνδας μέσω Twitter. Το βίντεο με πλάνα από την αερομαχία με Ελληνικά F-16.

Φωτιά πήρε για μία ακόμα φορά η Τουρκική μονταζιέρα αφού με επιμελώς απομονωμένα πλάνα επιχειρεί το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας να επιδοθεί για μια ακόμη φορά σε έναν πόλεμο προπαγάνδας.

Στόχος για μία ακόμα φορά το εσωτερικό ακροατήριο της χώρας.

Μετά το κάζο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας όταν οκτώ Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν από την 115η Πτέρυγα Μάχης της Κρήτη προκειμένου να συναντήσουν τα επτά τουρκικά που είχαν στόχο να παρενοχλήσουν δύο αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με αποτέλεσμα μετά από δέκα λεπτά αερομαχιών να τραπούν σε φυγή και να επιστρέψουν στη βάση τους, θέλησαν να απαντήσουν με ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών στον λογαριασμό που διατηρεί το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας στο Twitter.

Σε αυτό υποστηρίζουν ότι χθες, έξι Ελληνικά F-16 που απογειώθηκαν από την Κρήτη, κατευθύνθηκαν προς τη νότια Κύπρο, πλησιάζοντας την περιοχή που έχει δεσμεύσει η Άγκυρα μέσω της παράτυπης Navtex.

ΔΕΙΤΕ το σχετικό βίντεο πατώντας ΕΔΩ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here