Παγκόσμιος Εφιάλτης: Ώρα μηδέν για Πυρηνικό χτύπημα!

0
211

Επανέρχεται το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρά την συνομιλία Σόιγκου με τον Βρετανό ομόλογό του Γουάλας η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα και άφησε παράθυρο ελπίδας για συνεννόηση.

Αυτό που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, είναι τουλάχιστον εφιαλτικό  και άκρως ανησυχητικό.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε πριν από λίγο ότι έχει πληροφορίες για τις επαφές του Γραφείου του Ζελένσκι με εκπροσώπους της Βρετανίας για το θέμα της απόκτησης τεχνολογίας πυρηνικών όπλων.

Η πρόβλεψη έδειξε ότι η απελευθέρωση ραδιενεργών ουσιών λόγω του βομβαρδισμού του Πυρηνικού Σταθμού Zaporozhye από το Κίεβο, θα επηρεάσει σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι εργασίες για τη δημιουργία μιας «βρώμικης βόμβας» από την Ουκρανία βρίσκονται στο τελικό στάδιο, δήλωσε το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με τα σχέδια του Κιέβου, η έκρηξη μιας «βρώμικης βόμβας» μπορεί να συγκαλυφθεί ως Προβοκάτσια για να ενοχοποιηθεί η Ρωσία.

Η έκρηξη ενός Ραδιολογικού Εκρηκτικού Μηχανισμού θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ραδιενεργό μόλυνση μιας περιοχής έως και πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει προετοιμάσει δυνάμεις και μέσα σε περίπτωση έκρηξης «βρώμικης βόμβας» από την Ουκρανία

Το Κίεβο έχει ένα κίνητρο για τη χρήση μιας «βρώμικης βόμβας», καθώς και επιστημονικές, τεχνικές και παραγωγικές δυνατότητες για τη δημιουργία της σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που διαθέτει το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με τον σχεδιασμό πρόκλησης από το Κίεβο με την έκρηξη μιας «βρώμικης βόμβας» ή ενός Πυρηνικού Πυρομαχικού χαμηλής ισχύος:

— Στόχος είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία ότι χρησιμοποιεί όπλα μαζικής καταστροφής και να ξεκινήσει μια ισχυρή αντί-ρωσική εκστρατεία στον κόσμο με στόχο να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στη Μόσχα·

— Δύο Ουκρανικές οργανώσεις έχουν συγκεκριμένες οδηγίες για τη δημιουργία μιας «βρώμικης βόμβας», οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

— Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις επαφές του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας με εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την πιθανή απόκτηση τεχνολογίας πυρηνικών όπλων·

— Υπάρχουν επιχειρήσεις στην Ουκρανία με αποθέματα ραδιενεργών ουσιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια βρώμικη βόμβα – τρεις πυρηνικοί σταθμοί που λειτουργούν (Yuzhno-Ukrainskaya, Khmelnytsky και Rivne) και ο παροπλισμένος πυρηνικός σταθμός του Τσερνομπίλ με εγκαταστάσεις αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων

— Περισσότερα από 50.000 m3 ραδιενεργών αποβλήτων, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για μια «βρώμικη βόμβα», μπορούν να τοποθετηθούν στη νεοσύστατη επιχείρηση επεξεργασίας ραδιενεργών αποβλήτων «Vector», στο χημικό εργοστάσιο του Δνείπερου, στους χώρους διάθεσης ραδιενεργών αποβλήτων «Buryakovka». Το «Podlesny», «Rossokha», το εργοστάσιο εξόρυξης και επεξεργασίας Vostochny παράγει μεταλλεύματα ουρανίου.

— Η Ουκρανία διαθέτει επίσης αντίστοιχη επιστημονική βάση, το Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο, στην οποία εργάζονται επιστήμονες από την πρώην σοβιετική ένωση με τεράστια εμπειρία στην δημιουργία πυρηνικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων των θερμοπυρηνικών εγκαταστάσεων Uragan, καθώς και του Ινστιτούτου Πυρηνικής Έρευνας στην Ακαδημία Επιστημών στο Κίεβο, όπου διεξάγεται έρευνα με ραδιενεργά υλικά στον αντιδραστήρα VVR-M.

Όπως καταλαβαίνουμε, είτε ισχύουν είτε όχι οι ρωσικοί ισχυρισμοί, η αναβάθμιση της σύγκρουσης με πυρηνικά χτυπήματα είναι προ των πυλών, όποιος κι αν είναι ο πραγματικά υπεύθυνος.

Υ.Γ. M. Miley: «Αν χάσουμε στην Ουκρανία θα καταρρεύσει η παγκόσμια τάξη που δημιουργήσαμε 80 χρόνια πριν»

Υ.Γ.1. Σ. Σουροβίκιν: «Θα “αλέσω” τους Ουκρανούς αν επιτεθούν στην Χερσώνα»!

Υ.Γ.2. Εκπληκτική Ανάλυση του κ. Θέμη Τζήμα για το Ουκρανικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here