Παγκόσμιος Περίγελος πάλι ο Μητσοτάκης: Τα βρήκε ο Μπάιντεν με τον Μαδούρο!

0
220

Νέες  χρυσές μπίζνες του Μαδούρο με το τον Μπάιντεν με τον Μητσοτάκη να μένει με τη σελφι με τον Γκουαϊδό στο χέρι.

Η Chevron Corp. εξασφάλισε την έγκριση των ΗΠΑ για να συνεχίσει και να επεκτείνει τις πετρελαϊκές της δραστηριότητες στη Βενεζουέλα του Νικολά Μαδούρο όπως ανακοίνωσε εχθές η Κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το Υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ότι η Chevron έχει λάβει διευρυμένη άδεια εισαγωγής πετρελαίου ή προϊόντων πετρελαίου που παράγονται από την κοινοπραξία της με την PDVSA, την Κρατική Εταιρεία Πετρελαίου της Βενεζουέλας.

Η έγκριση έρχεται μετά την επανέναρξη των συνομιλιών μεταξύ της Κυβέρνησης της Βενεζουέλας, υπό την ηγεσία του Σοσιαλιστή Προέδρου Νικολάς Μαδούρο, και της αντιπολιτευόμενης Ενιαίας Πλατφόρμας.

«Αυτή η ενέργεια αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια πολιτική των ΗΠΑ να παρέχουν στοχευόμενη ελάφρυνση των κυρώσεων με βάση συγκεκριμένα βήματα που ανακουφίζουν τα δεινά του λαού της Βενεζουέλας και υποστηρίζουν την αποκατάσταση της δημοκρατίας»…ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν προηγουμένως προσφερθεί να χαλαρώσουν τις κυρώσεις και να απελευθερώσουν ορισμένους Βενεζουελάνους κρατούμενους που κρατούνται στις φυλακές των ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και οι συμφωνίες για την ενίσχυση της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα.

Όλα αυτά φυσικά είναι το Προπέτασμα. Η κυβέρνηση Μαδούρο δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή στον κρατικό μηχανισμό, παρά τα ευχολόγια των ΗΠΑ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπάιντεν σέρνεται πλέον πίσω από τον Μαδούρο, προκειμένου να χαλιναγωγήσει τις τιμές του πετρελαίου, ειδικά τώρα που τα Στρατηγικά Αποθέματα των ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικό χαμηλό, έπειτα από την απόφαση της Αμερικανικής Κυβέρνησης να πουλήσει τεράστιες ποσότητες προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές.

Στον αντίποδα, η Ελλάδα συνεχίζει την συντονισμένη οικονομική αυτοκτονία με απόλυτη ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ στον Κυριάκο έμειναν οι σέλφι με τον Παγκόσμιο Περίγελο, Γκουαϊδό.

Παγκόσμιος περίγελος πάλι ο Μητσοτάκης: Τα βρήκε ο Μπάιντεν με τον Μαδούρο!

Υ.Γ. Μητσοτάκης στις 29.01.2019: Τι ακριβώς συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον δικτάτορα της Βενεζουέλας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here