Παγκόσμιος Σάλος με όσα έγιναν στην Ελληνική Βουλή με τον Ζελένσκι!

0
271

Ο Μητσοτάκης κατάφερε να καταστρέψει την διεθνή εικόνα του Ουκρανού ηγέτη…

Προχθές στην Ελληνική βουλή γράφτηκε ένα σημαντικό κεφάλαιο της Παγκόσμιας Ιστορίας που θα διδάσκεται στα Διεθνή Πανεπιστήμια σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Η πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ζελένσκι να μιλήσει στην Ελληνική βουλή κατέστρεψε την διεθνή εικόνα του Ουκρανού ηγέτη καθώς η ομιλία των μελών του Τάγματος του Αζόφ κάνουν πλέον τον γύρο του κόσμου, στιγματίζοντας την Κυβέρνηση Ζελενσκι ως μια κυβέρνηση που συγκυβερνά με ακραίους.

Ο αγώνας του Ουκρανικού λαού ενάντια στη Ρωσική εισβολή πλέον επισκιάζεται από την παρουσία και τη δράση των Ναζί του Αζόφ που είχαν το θράσος να εμφανιστούν στην βούλα της χώρας στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Στη Ράισα έτριβαν τα χέρια τους με τους επιτελείς του Πούτιν να μην πιστεύουν στα μάτια τους πως η Ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο στην πατρίδα της Δημοκρατίας.

Τα διεθνή μέσα αναμεταδίδουν τον σάλο που δημιουργήθηκε στην χώρα μας με το Τάγμα του Αζόφ, αφυπνίζοντας έτσι και τους Ευρωπαίους πολίτες που βλέπουν πως πληρώνουν χρυσό το Φυσικό Αέριο πλέον στον Πούτιν γιατί οι χώρες τους επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία για να βοηθήσουν Ποιους; τους Ναζί;

Και το χειρότερο; Ο Ζελένσκι ταύτισε τον αγώνα του Ουκρανικού λαού για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία με μια Παρακρατική Στρατιωτική Ομάδα που όπως φαίνεται κινεί τα γρανάζια της εξουσίας στον Ουκρανικό κρατικό μηχανισμό.

Πρώτο και μεγαλύτερο θύμα του Ζελένσκι ήταν ο Ουκρανικός λαός.

Υ.Γ. Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις μετά το διάγγελμα Ζελένσκι και την πρωτοφανή ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Τασούλα να επιτρέψουν σε μέλη Ναζιστικής Οργάνωσης να απευθύνουν ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση, ζητούν εξηγήσεις, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα συλλογής υπογραφών για την έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Αυτά που έλεγαν πάντως οι γαλάζιοι βουλευτές μετά την λήξη της ντροπιαστικής για το Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίασης, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο χαρτί. Και τα σχόλια μάλιστα είχαν στόχο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here