ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ το ΠαρασκευοΣαββατοΚυρίακο με την Kifisia Press!

0
281

Φίλες και Φίλοι,

Επειδή από την Παρασκευή 12/02/2016 οι Αγρότες θα αποκλείσουν το Σύνταγμα, διαλέξαμε για σας το θέατρο ΑΘΗΝΑ για να αποφύγετε το κέντρο αλλά……όχι και την διασκέδαση!

Την Παρασκευή 12/02 και το Σάββατο 13/02 στις 21.00 και την Κυριακή 14/02 στις 20.00, η εφημερίδα Kifisia Press προσφέρει στους αναγνώστες της…..ΠΕΝΤΕ ΔΩΡΕΑΝ διπλές προσκλήσεις κάθε μέρα, για την ξεκαρδιστική κωμωδία «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ…..ΕΝΑΣ!», το καλύτερο ίσως έργο των Γάλλων συγγραφέων Ζαν-Ζακ Μπρικέρ και Μωρίς Λασέγκ, στο θέατρο ΑΘΗΝΑ στην οδό Δεριγνύ 10 – τηλ. 210. 8237330.

Τις κερδίζουν 15 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ στην κλήρωση που θα γίνει για το έργο την Πέμπτη 11/02/2016 αργά το απόγευμα μεταξύ των πρώτων e-mail που θα παραληφθούν στο kifisiapress@gmail.com.

Όπως φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο του, σας προδιαθέτει ότι θα δείτε μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών. Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή πού σου κόβεται η ανάσα από το…..γέλιο!

Εάν ενδιαφέρεστε….δηλώστε ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή σας στην κλήρωση στέλνοντας ένα email σας με τίτλο «Ενδιαφέρομαι για την ΔΩΡΕΑΝ διπλή πρόσκληση θεάτρου» στο kifisiapress@gmail.com Αναμένετε να γίνει χαμός!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here