Πανελλήνια Οργή: Ο Μητσοτάκης «follower» του «Απολογητή των βιαστών» στο Instagram!

0
303

Αδιανόητη επιλογή του πρωθυπουργού, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά…

Αρχηγοί κρατών, μερικοί βουλευτές της αρεσκείας του όπως είναι λογικό, έχει επιλέξει να «Ακολουθεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ΜΚΔ. Μία εξαιρετικά περίεργη επιλογή του Πρωθυπουργού όμως, προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Πανελλήνια οργή: Ο Μητσοτάκης «follower» του «απολογητή των βιαστών» στο Instagram!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε να ακολουθήσει λίγους και σημαντικούς ανθρώπους, όπως ήταν επόμενο.

Το εξωφρενικό όμως είναι ότι μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους μας συμπεριλαμβάνεται ο γνωστός influencer σερ Αλέξανδρος Κοψιάλης ο οποίος αποδοκιμάζεται πλέον από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας ως απολογητής βιαστών!

Ο πρωθυπουργός ακολουθεί τον άθλιο influencer

Ο μισογύνης influencer και το εμετικό video:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαφέστατα θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις προσωπικές του σχέσεις. Αλλά ακόμα πιο προσεκτικός στις δημόσιες επιλογές του.

Μπορεί το σκάνδαλο με τον στενό του σύμβουλο Νίκο Γεωργιάδη να μην τον επηρέασε στην εκλογική διαδικασία, παρά το πρωτοφανές, στελέχη της Ν.Δ. να στέλνονται στο δικαστήριο όπου ο πρώην βουλευτής δικαζόταν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι, αυτό όμως εντέλει δεν επηρέασε την εκλογική πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here