ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου μετά από διαδικτυακή Παρέμβαση-Μυστήριο του Γεωργιάδη που φωτογραφίζει τον Μητσοτάκη.

0
472

Με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την πτώση του Μητσοτάκη στέλνοντας το μήνυμα: Μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε….

Μετά την κοινωνική κατακραυγή που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις προσωπικές του σχέσεις με τον Λιγνάδη, ο οποίος ήταν καθηγητής ορθοφωνίας του Έλληνα Πρωθυπουργού (!) και παράλληλα ο Πρωθυπουργός τον προώθησε στην κορυφή του Εθνικού θεάτρου, ένα τέτοιο μήνυμα που φωτογραφίζει τον Πρωθυπουργό είναι λογικό να προκαλεί έκπληξη στον κόσμο και πανικό στο Μαξίμου.

Αν το επόμενο tweet του Άδωνη Γεωργιάδη είναι το ρητό: Η αλαζονεία προηγείται της πτώσης, τότε σκούρα τα πράγματα για τον Πρωθυπουργό….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πρωτόγνωρη κατακραυγή στα social media κατά της Κυβέρνησης για τον χειρισμό της υπόθεσης Λιγνάδη.

Απίστευτη κατακραυγή στα social media κατά της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά, λόγω των σχέσεων του με τον Δημήτρη Λιγνάδη που υπήρξε και καθηγητής ορθοφωνίας του Πρωθυπουργού αλλά και κυβερνητική επιλογή για την ηγεσία του Εθνικού θεάτρου.

Η κατακραυγή είναι πρωτοφανής και τα μηνύματα και οι αναρτήσεις στα social media γεμάτες καυστικά σχόλια και οργή.

Η Κυβέρνηση χάνει τον έλεγχο στα social media καθώς αναδεικνύεται ένα κύμα διαμαρτυρίας που μέρα με τη μέρα θα γιγαντώνεται.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here