Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή από τους ροταριανούς ομίλους στη ΜΚΟ «ΦΛΟΓΑ»!

0
476

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Αθήνα-Ζάππειο, Χαλάνδρι και Ψυχικό, έδειξαν για μια ακόμα φορά το κοινωνικό τους χαρακτήρα και την ευαισθησία τους, προσφέροντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νέο-πλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ».

Τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 εκπρόσωποι των τριών Ροταριανών Ομίλων συνάντησαν την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» κα Μαρία Τρυφωνίδου στο «σπίτι» όπου φιλοξενούνται παιδιά που έχουν νοσήσει από καρκίνο ή έχουν υποβληθεί σε μεταμοσχεύσεις και χρειάζονται ειδικές συνθήκες διαμονής.

Από αριστερά προς τα δεξιά – Η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ψυχικού Όλγα Τριανταφύλλου, η Βοηθός Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary Μαρίζα Οικονόμου, η Πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδου, η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Χαλανδρίου Λίλα Καστρινάκη και το μέλος του Ρ.Ο. Αθήνα-Ζάππειο Έλενα Τράγου.

Η ιδιαίτερα φιλόξενη Πρόεδρος, αφού παρέλαβε τον Η/Υ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο «σπίτι», ξενάγησε τις ροταριανές στις εγκαταστάσεις. 

Οι κυρίες του Rotary είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, που εξασφαλίζει η «ΦΛΟΓΑ» στα παιδιά, καθ’ όλη της διάρκεια της θεραπείας τους, στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.

Η Πρόεδρος μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες με παιδιά που νοσούν με καρκίνο, αλλά και την ευκαιρία που τους δίνεται, κατά τη διάρκειά τους φιλοξενίας τους στο «σπίτι» της «Φλόγας», να διαμορφώσουν στις δύσκολες αυτές συνθήκες, φιλίες και σχέσεις ζωής.

Μαζί συζήτησαν και για τις ανάγκες της «Φλόγας», της σημαντικής προσπάθειάς της και τις προοπτικές περαιτέρω στήριξης του έργου της από του Ομίλους του Rotary, μέσω διαρκούς επικοινωνίας που θα υπάρχει με την Πρόεδρο.

Δεσμεύτηκαν άμεσα να προωθήσουν την πώληση των χειροποίητων λαμπάδων που κατασκευάζουν εθελοντές της «Φλόγας» σε ειδικό χώρο προώθησης, στην αμέσως επόμενη κοινή εκδήλωσή τους.

Στη παράδοση του ηλεκτρονικού υπολογιστή παρευρέθηκε το μέλος του Ρ.Ο. Αθήνα-Ζάππειο Έλενα Τράγου, η Βοηθός Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary Μαρίζα Οικονόμου, η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Χαλανδρίου Λίλα Καστρινάκη, καθώς και η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ψυχικού Όλγα Τριανταφύλλου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here