Αιματηρός καβγάς μεταξύ υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων στη Ν. Ερυθραία.

0
976

Την Δεύτερα 21 Ιανουαρίου 2019, πλησίον της Λαϊκής της Νέας Ερυθραίας, αφορμή στάθηκε ένα κορνάρισμα, ώστε ο πρώην δικηγόρος του Βασίλη Βάρσου κ. K. Κοκκινάκης και «ανεπίσημα» υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου, να εμπλακεί σε διαπληκτισμό με άλλον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης, του σημερινού Δημάρχου, αλλά και τ. Αντιδημάρχου του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς.

Ο επιχειρηματίας και τ. Αντιδήμαρχος, τη συμμετοχή του οποίου στο ψηφοδέλτιο έχει ανακοινώσει πρόσφατα ο κ. Γιώργος Θωμάκος, φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ή όπλο κρότου λάμψης τον δικηγόρο, σχίζοντας το πρόσωπό του με κατσαβίδι δίπλα στο μάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μηνύσεις μεταξύ τους και ο δεύτερος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha TV.

Το δελτίο ειδήσεων κάνει λόγο μόνο για «οδηγούς», αλλά το γεγονός πήρε διαστάσεις σε τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποκαλύφθηκε από τους σχολιασμούς και η ιδιότητα των οδηγών στα κοινά του Δήμου χωρίς να αναφερθούν τα ονόματα τους.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, πάλι στο δελτίο ειδήσεων του Alpha TV, αυτόπτης μάρτυς αναφέρει κατά λέξη:«Το πιστόλι που είχε ο Γιώργος  Μ. δεν ήταν αληθινό»……ενώ η αστυνομία δεν είχε βρει όπλο.

Ο δικηγόρος, ο οποίος νοσηλεύεται, δήλωσε ότι αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε το πέρασμα κάποιων ηλικιωμένων που ήθελαν να κατευθυνθούν προς τη Λαϊκή της Νέας Ερυθραίας και τα έντονα κορναρίσματα από τον πίσω οδηγό.

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι από το γραφείο του Δημάρχου Κηφισιάς δηλώνουν άγνοια. Σε περίπτωση όμως που το γεγονός αληθεύει, πιθανόν να υπάρξει διαγραφή του εμπλεκόμενου από το Συνδυασμό.

Πάντως, χωρίς να παίρνουμε το μέρος κάποιου, είναι λυπηρό στις μέρες μας να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά!

Alpha TV: Στο νοσοκομείο κατέληξε ο ένας οδηγός, ύστερα από καβγά με τον οδηγό άλλου οχήματος, στη Νέα Ερυθραία.

Ο Χρήστος Σαμαράς έχει τις πληροφορίες……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here