Παρουσίαση έργων του Τμήματος Φωτογραφίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

0
517

«You don’t take a photograph, you make it» Ansel Adams.

Η φωτογραφία είναι μια μορφή έκφρασης και επικοινωνίας, ετυμολογικά δε προέρχεται από το φως και γραφή και όπως σωστά έχει πει ο Jean-Christophe Béchet:

«Μια πετυχημένη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα από ένα παράξενο κράμα υπομονής και αιφνιδιασμού, ταχύτητας και υψηλού επιπέδου οπτικής παιδείας».

Τα μέλη της ομάδας φωτογραφίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ, ΔΩΡΑ ΚΑΦΦΑ, ΝΤΕΜΗ ΜΑΔΙΑΝΟΥ, ΒΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΥΡΠΑΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ) παρουσιάζουν τα έργα τους υπό την επιμέλεια του καθηγητή Αντώνη Ατματζίδη.

“You don’t take a photograph, you make it.”Ansel AdamsΗ φωτογραφία είναι μια μορφή έκφρασης και επικοινωνίας, ετυμολογικά δε προέρχεται από το φως και γραφή και όπως σωστά έχει πει ο Jean-Christophe Béchet «Μια πετυχημένη φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα από ένα παράξενο κράμα υπομονής και αιφνιδιασμού, ταχύτητας και υψηλού επιπέδου οπτικής παιδείας».Τα μέλη της ομάδας φωτογραφίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ, ΔΩΡΑ ΚΑΦΦΑ, ΝΤΕΜΗ ΜΑΔΙΑΝΟΥ, ΒΑΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΥΡΠΑΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ) παρουσιάζουν τα έργα τους υπό την επιμέλεια του καθηγητή Αντώνη Ατματζίδη.#φωτογραφία #photography

Gepostet von ΝΠΔΔ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" Δήμου Κηφισιάς am Freitag, 17. Juli 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here