Παρουσίαση Εγκαινίων της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

0
392

Μήνυμα ανάπτυξης της Ανθοκομίας και της Κηποτεχνίας έστειλε η Κηφισιά. Οι κήποι από 9 χώρες, που κοσμούν δύο στρέμματα του Άλσους Κηφισιάς σε συνδυασμό με τη πανδαισία χρωμάτων κι αρωμάτων δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα εγκαινίων.

Η ιστορική έκθεση που ξεκίνησε το 1896 και αποτελεί τη μεγαλύτερη του είδους της στην Ελλάδα, φέτος πρωτοπορεί συνδυάζοντας την παράδοση με τη παγκόσμια κηποτεχνία ως προοίμιο μελλοντικής εφαρμογής σε χώρους πρασίνου.

Η τελετή εγκαινίων της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Μαΐου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα της αρμόδιας επιτροπής.

Την λιτή τελετή εγκαινίων ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος,  π. Χρίστος Κυριακόπουλος. Μεταφέρθηκαν οι ευχές του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου για τη συνέχιση του ιστορικού θεσμού της Κηφισιάς.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι βουλευτές Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημήτρης Καιρίδης, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, και Αναστασία- Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η Αντί-περιφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος του ΙΓΕ Διονύσης Κυριακόπουλος και της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από την τελετή εγκαινίων της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here