ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να αποκαλυφθεί η Αλήθεια! Το χρωστάμε στην Ιστορία.

0
249

Ο λόγος είναι απλός και το χρωστάμε στην Πατρίδα, στα παιδιά μας και στους νεκρούς των μνημονίων

Από εχθές Για τρίτη φορά, για νέα κρίση, παραπέμπεται στο Συμβούλιο Εφετών η υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, που αντιμετωπίζει το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Η απόδοση της δικαιοσύνης δεν είναι κάτι προσωπικό προς τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, άλλωστε κι αυτός ήταν ένα απλό γρανάζι, στον μηχανισμό που έσυρε τους Ελληνες στην εξαθλίωση.

Ειναι καθήκον της Δικαιοσύνης, προς την Ιστορία να ανοίξει η υπόθεση και να μάθουν οι Ελληνες και οι επόμενες γενεές αν υπήρξε αλλοίωση του ελλείμματος του 2009 και μάλιστα σε δύο φάσεις με εντολή της Eurostat

Την Eurostat, το ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους δεν τους πιάνει κρύος ιδρώτας γιατί συμπάθησαν τον Ανδρέα Γεωργίου ή νοιάζονται για την δικαιοσύνη ή τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ούτε τους νοιάζει αν θα χρειαστεί να επιστρέψουν χρήματα στους Έλληνες, γιατί τώρα είναι «αγύριστα», όπως και στην περίπτωση τότε που το ΔΝΤ, αν και ομολόγησε ότι έκανε «λάθος» στον πολλαπλασιαστή και μας φόρτωσε αχρείαστα βάρη, δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω.

Όμως αν αποκαλυφθεί ότι πράγματι η Eurostat εκούσια διόγκωσε το έλλειμμα, τότε θα αποδειχθεί ότι ο Έλληνες φορτώθηκαν πολλαπλάσια λιτότητα και για περισσότερα χρόνια, με μόνο σκοπό να σωθούν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες, οι Ελληνικές Τράπεζες και τα θαλασσοδάνεια των Κομμάτων και των ΜΜΕ.

Τι θα έχει κερδίσει η Ελλάδα και ο λαός; Μας είναι αδιάφορη η τύχη της δίκης καθ΄ εαυτό, αλλά αν αποδειχθεί ότι υπήρξε σκόπιμη διαστρέβλωση, θα είναι το καλύτερο επιχείρημα για να απαιτήσουμε, με ευθύνη της Eurostat, μείωση ή διαγραφή του χρέους.

Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here