Παύλος Καμάρας: Σε σύγχυση και ταραχή ο κ. Πατούλης!

0
317

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Δημάρχου Πεύκης και σήμερα προέδρου της «Ένωσης Δημάρχων Αττικής» Παύλου Καμάρα, στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμαρουσίου και επικεφαλής της παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», στην προσωπική επίθεση που του έκανε με κείμενό του κατηγορώντας τον ευθέως ότι «προσφέρει για μια ακόμη φορά τις «χρήσιμες» υπηρεσίες του στην Κυβέρνηση»……όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η απάντηση του Παύλου Καμάρα:

«Πετάει την μπάλα στην εξέδρα και λασπολογεί…….

Αντί να απαντήσει στα εύλογα και αμείλικτα ερωτήματα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που συνόδεψε την αποχώρηση του Δήμου του από τον ΣΒΑΠ, ερωτήματα που αφορούν μόνο τον ίδιο, ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από τους θεσμούς «Κανένας δεν κουνάει το δάκτυλο στον Δήμο Αμαρουσίου και στην Κ.Ε.Δ.Ε.»!!…….«Διασπάται η Αυτό-διοικητική παράταξη»! 

Δηλαδή για να γίνει σαφές…..Όποιος τολμήσει να τα βάλλει μαζί μου τα βάζει με τους θεσμούς!!

ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Άλλων όμως εποχών και καθεστώτων! Και βέβαια λασπολογεί νομίζοντας ανοήτως ότι θα με πλήξει….

Και για τις δυο μεθόδους υπάρχει απάντηση.

Για το πρώτο, η κοινωνία που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα! Την κρυστάλλινη πορεία την δική μου και αυτή του κ. Πατούλη.

Όπως και οι συνάδελφοι της Αυτοδιοίκησης. Που με εκλέγουν με συντριπτικά ποσοστά αποδοχής σε όποια υποψηφιότητα έχω βάλλει. Που με περιβάλλουν με αγάπη και εκτίμηση.

Για το δευτερο, όσα συκοφαντικά λέει και γράφει εναντίον μου, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα κληθεί να απολογηθεί σύντομα». 

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here