Περιοριστικά μέτρα προ των πυλών…

0
285

Πώς φτάσαμε από το «δεν χρειαζόμαστε νέα μέτρα» στην απόφαση για περιορισμούς κατά τη διάρκεια των εορτών. Οι προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι. Προχειρότητα από την κυβέρνηση.

Εν μέσω ραγδαίας εξάπλωσης της παραλλαγής «Όμικρον» πανευρωπαϊκά η κυβέρνηση που μέχρι χθες σφύριζε αδιάφορα ξαφνικά αποφάσισε να λάβει νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Το παράδοξο είναι πως δεν έχουμε συμπληρώσει παρά μόνο δύο 24ωρα όταν ο πρωθυπουργός ισχυριζόταν ότι η χώρα δεν χρειάζεται άμεσα νέα μέτρα.

Η συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων έφερε ανατροπές και εισηγήσεις για συγκεκριμένη δέσμη μέτρων προς άμεση εφαρμογή την περίοδο των εορτών.

Ειδικότερα η επιτροπή εισηγείται:

-Ματαίωση όλων των μαζικών εορταστικών εκδηλώσεων σε ανοικτούς χώρους

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

-Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας ΚΝ-95 ή διπλή μάσκα σε σούπερ μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς

-Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα σε όλες τις πύλες της χώρας, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ την δεύτερη και τέταρτη ημέρα μετά την άφιξή τους.

Νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα – Σαρωτικοί έλεγχοι προ των πυλών

Έτσι, σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει σύσκεψη για το πρωί της Πέμπτης, με στόχο να αξιολογηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here