Πιθανή υποψηφιότητα της Αγγελικής Παπάζογλου-Βούτση στον Δήμο Κηφισιάς;

0
859

Προβληματισμός επικρατεί μετά την είδηση  ότι η Αγγελική Παπάζογλου-Βούτση θα είναι η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Κηφισιάς.

Και ενώ κάποιοι περίμεναν ότι η σύζυγος του Πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου, κάτοικος του Δήμου μας, θα δημιουργήσει θετικό κλίμα, μόνο έτσι δεν είναι αφού τα πρώτα μηνύματα  δεν είναι και τόσο θετικά.

Γεγονός είναι ότι ένα Δυνατό Χαρτί με χρίσμα από την κεντρική πολιτική σκηνή Κηφισιάς συζητιόταν  αρκετά πριν την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας από την Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση αυτή ίσως οδηγήσει σε συναινέσεις ή σε αποχωρήσεις.  Θα δούμε, εάν τελικά  κατεβεί ως υποψήφια Δήμαρχος, πώς θα αντιδράσουν όσοι ήθελαν να κατεβούν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι που  πρόσκεινται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παναγιώτης Κανακάκης και ο Γιώργος Σκορδίλης.

Ειδικότερα, όλοι περιμένουν να δουν την επόμενη κίνηση του Παναγιώτη Κανακάκη…

Αναλύοντας  την ανταπόκριση του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του Δήμου Κηφισιάς, διαπιστώνουμε ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 22,09%, 7.883 ψήφους.

Όσον αφορά το 2014, όταν πραγματοποιήθηκαν και τότε μαζί Ευρωεκλογές και Αυτό-διοικητικές Εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 19,58% και 7.000 ψήφους.

Συγκεκριμένα, ο Συνδυασμός, από την συνένωση των τριών δημοτικών παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ», «αλλάΖΩ», και «ΠΟΛΙΤΕΣ», φιλικών στο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλή τον Παναγιώτη Κανακάκη, πήρε 15,25% και 5.000 ψήφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here